Μπάχαλο με την ώρα έναρξης των αγώνων των πλέι οφ της ΈΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί αναφορικά με την ώρα έναρξης των δύο αγώνων των πλέι οφ της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου που διεξάγονται το απόγευμα της Κυριακής, ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕ Διδυμοτείχου στο Φώτης Κοσμάς και ανάμεσα σε Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και Ορέστη Ορεστιάδας στο γήπεδο της Άνθειας.

Στο αρχικό πρόγραμμα που είχε δώσει στην δημοσιότητα η ΕΠΣ υπήρχε αναφορά για ώρα έναρξης στις 4.30 μμ αλλά στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Έβρου γράφει ως ώρα έναρξης τις 5.00 το απόγευμα. Το ίδιο λέει και ο Ορέστης, σε αντίθεση με την Άνθεια που γράφει ώρα έναρξης 4.30. Από την άλλη και ο Εθνικός στην αφίσα που έβγαλε γράφει για ώρα έναρξης στις 4.30μμ αλλά παράλληλα οι άνθρωποί του επισημαίνουν ότι μπορεί να αλλάξει και να πάει στις 5.00.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αλλαγή της ώρας προκαλεί μεγάλο μπέρδεμα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣ Έβρου είχε αναφέρει ως ώρα έναρξης στις 4.00 το απόγευμα αλλά τελικά τα ματς ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3.30!!! Για αυτό λοιπόν, αν θέλετε να είστε σίγουροι, ας πάτε στο γήπεδο κατά τις 4.00 το απόγευμα ώστε να μπορέσετε να δείτε από την αρχή τους αγώνες…