Ανανέωσε ο Ιγκόρ! Έπεσαν οι υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Ίγκορ Ντε Σόουζα θα παραμείνει κάτοικος Κομοτηνής για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο, καθώς το μεσημέρι υπέγραψε την μονοετή επέκταση συνεργασίας του τον Πανθρακικό, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS σχετικά με την καλή πορεία των διαπραγματεύσεων.

Οι πράσινοι θα ήθελαν να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας από τα μεγάφωνα με ένα ακόμα γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν κάτι τέτοιο. Ο Ιγκόρ είχε συμμετοχή στην φάση του πρώτου τέρματος του Πανθρακικού, με το οποίο άνοιξε το σκορ, αλλά δεν ήταν εκείνος που χρήστηκε σκόρερ.

Ο 34χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε 28 συμμετοχές για το ελληνικό πρωτάθλημα. Με την ανανέωση της συνεργασίας, οι Θρακιώτες επιβραβεύουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό που συνέβαλλε τα μέγιστα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και διατηρούν ένα πολύτιμο κομμάτι του παζλ της φετινής επιτυχίας και τη νέα περίοδο.

Ο Ιγκόρ είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει, μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιο, όλα δείχνουν όμως ότι θα έχουμε αντίστοιχη πορεία στις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν αυτές τις μέρες με άλλους τρεις παίκτες της ομάδας.