Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Προσοτσάνη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πολύ καλή εμφάνιση και τρίτη συνεχομενη νίκη για το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, καθώς συνέτριψε την ομάδα της Προσοτσάνης στην Κομοτηνή με σκορ 36-20 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα!

 

Οι παίχτες του Δημοκριτείου έδειξαν απ την αρχή τις διαθέσεις τους με σκοπό να “τελειώσουν” το ματς το συντομότερο δυνατό, όπως και εγινε.Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της Κομοτηνής να προηγείται με 6-4.Έτσι μετά την σχετική παγωμάρα από την 35λεπτη αργοπορία των διαιτητών (!!!) οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και άρχισαν να χτίζουν διαφορά με το σκορ στο 20′ να τους βρίσκει μπροστά με 13-5.

Οι παιχτές του Χρίστου Χριστοφορίδη με συνέχεια της πολύ καλής τους άμυνας και αποτελεσματικότητα στην επίθεση έκλεισαν το ημίχρονο με σκορ 18-9.Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε όπως και το πρώτο με τους παίχτες της Κομοτηνης σε θέση οδηγού. Απ το 42′ και μετά, όπου οι φιλοξενουμενοι εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 4 παίχτες γηπέδου και μείωσαν το σκορ σε 21-16, οι παίχτες του Δημοκριτείου με όπλο τους αιφνιδιασμούς έχτιζαν διψήφια διαφορά βρισκόμενοι στο 50′ με 29-17 μπροστά στο σκορ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η διαφορά του σκορ επέτρεψε στον προπονητή  να κάνει αλλαγές και να δοκιμάσει σχήματα εν όψει των δύο δύσκολων αναμετρήσεων με Ασπίδα Ξάνθης και Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε με το Δημοκρίτειο να πανηγυρίζει μπροστά στο κοινό του μια εμφατική νίκη με σκορ 36-20.

Για ακόμη ένα παιχνίδι αγωνίστηκαν ολοι οι παίχτες και σκόραραν οι 9 απ τους 12.Αξιο αναφόρας η τρομερή εμφάνιση του βενιαμίν της ομάδας, του 18χρονου τερματοφύλακα Παντελή Απαζίδη, με σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων, που αν μη τι άλλο δείχνει πως το μέλλον του ανήκει. Επομενο παιχνίδι,το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Ξάνθης με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου Ασπίδα με σκοπό μια καλή εμφάνιση.

Δεκάλεπτα 6-4,13-5, 18-9 (ημίχρονο), 21-15, 29-17, 36-20 (τελικό αποτέλεσμα)

Διλεπτες αποβολες 5-5  –  Πεναλτι (1/4) (3/3)
ΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ Καραμπατζός Νικος(Τ/Φ), Σαμπάρ Μασούντ 1, Παπαφώτης Αντωνης 1 , Σάκκος Γιωργος 1, Γκουντούλας Κωστας 12, Δούγιας Στεφανος 9, Λιόντος Χρηστος 3, Παπαιωάννου Βασίλης 4, Μπραουδάκης Νίκος 4, Τζοβάρας Παναγιώτης ,Σίωπης Αλέξανδρος 1, Απαζίδης Παντελής(Τ/Φ),Βαρζακίδης Χρόνης, Γιαννούλας Νίκος