Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Ο Σάκης Δανίδης ήταν ο άνθρωπος έδωσε τη λύση για τον Έβρο Σουφλίου, καθώς ήρθε από τον πάγκο και με δύο δικά του γκολ ξεκλείδωσε την άμυνα του Ορφέα Ελευθερούπολης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-0 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πλέον ο Έβρος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και περιμένει τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα το προσεχές Σάββατο, στελέχη του οποίου βρέθηκαν για κατασκοπεία στον Έβρο εκμεταλλευόμενα το ρεπό.

Πιο συγκεκριμένα, στην κερκίδα βρέθηκε το τεχνικό δίδυμο του Αγροτικού, Παναγιώτης Διλμπέρης και Τάσος Κατσιαμπής, για να έχουν εικόνα από τον αντίπαλό τους το Σάββατο, αλλά και παράγοντες από τον Άρη Ακροπόταμου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αλλά και προς το τέλος του, στο 32ο λεπτό, ο Ορφέας είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Ευθυμιάδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάββας Καρυπίδης έριξε στον αγώνα τον Δανίδη ο οποίος στο 83’ με πλασέ έκανε το 1-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από πάσα του Καμπιώτη με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για τι Σουφλί στο 2014 και η δεύτερη συνολικά, μετά από εκείνη στο Κιλκίς την περασμένη Κυριακή επί του Κιλκισιακού.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σάββας Καρυπίδης): Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης Μ. (78’ Γιαννακιτσίδης), Μπάμνιος, Λίτσιος, Μπάτζιος, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Τρίχας, Γκαϊδατζής (69’ Δανίδης), Βιόπουλος (57’ Ναθαναηλίδης), Αραμπατζής

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Τζήμας, Φιλιππίδης (40’ λ.τ. Μαυρομάτης), Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Δουμάνης, Παπαδάτος, Γαβριηλίδης (74΄Χριστοδουλίδης), Ευθυμιάδης, Σάσσος (54’ Αϊβάζης)