Photos: 50 κλικ και όλα όσα έγιναν στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

–  Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, με παρουσία πλήθους κόσμου και αρκετών επισήμων.

 

Πέρα από την καθιερωμένη  κοπή της πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων,  πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των πρωταθλητών της περσινής περιόδου στα πρωταθλήματα της Ένωσης ενώ δόθηκαν και Κύπελλα ήθους σε τέσσερα σωματεία (Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕΚ Κυψέλης, ΑΟ Δημάριο και ΑΠΟΞ Ραιδεστός).

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως βραβεύτηκαν για τιης μαθητικές τους επιδόσεις δύο αθλήτριες της Βασίλισσας της Θράκης, και πιο συγκεκριμένα η Ιουλία Θεοδωρίδου και  η Μαρία Χατζηαντωνίου, ενώ βραβεύτηκε και η Ευαγγελία Κατσαρού για την κλήση της στην Εθνική ομάδα. Επίσης, τα μετάλλιά τους παρέλαβαν και οι παίκτες της μεικτής ομάδας της Ξάνθης που κατέκτησε την πρωτιά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Να αναφέρουμε πως οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Α.Ο. Βιστωνίδα, Ένωση Ελπίς Σουνίου και Ελπίς Γενισέας που κέρδισαν το φλουρί για την κάθε κατηγορία, ενώ ιδιαίτερα τυχεροί ήταν και οι Άρης Αβάτου, Κεντητή Ξάνθης και Δόξα Σταυρούπολης που κέρδισαν μια δωρεάν διαιτησία, προσφορά της επιτροπής διαιτησίας Ξάνθης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν από πλευράς επισήμων ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Δήμος Τσιλιγγίρης, ο Αντιδήμαρχος Αβδήρων Σάκης Μακρής, ο Δημήτρης Χαϊτίδης ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη, το μέλος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου.