Τι ισχύει με τα εισιτήρια στον αγώνα κυπέλλου Εθνικού – ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Θέμα έχει προκύψει και πάλι με τα εισιτήρια του απογευματινού νοκάουτ αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ΑΕΚ στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

 

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, επικαλούμενη την προκήρυξη του κυπέλλου που δεν προβλέπει υποχρέωση της γηπεδούχου ομάδας να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, διευκρίνισε ότι δεν θα δοθούν σε οργανωμένους οπαδούς των κιτρινόμαυρων.

Ωστόσο, όποιος θελήσει να πάει μεμονωμένα, χωρίς διακριτικά, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει (αφού κανείς δεν θα του απαγορεύσει σε αυτήν την περίπτωση την είσοδο). Κατά συνέπεια, βάσει αυτής της απόφασης, δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Κλειστό οργανωμένα, με κασκόλ και πανό, μέλη της Original, όπως είχε συμβεί 20 μέρες πριν στο Final Four του Λιγκ Καπ αλλά και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τις τιμές και το αν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας των φίλων του Εθνικού, δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση – ενημέρωση από τον Εθνικό, σε αντίθεση με το προ δύο εβδομάδων παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη.

Αν υποθέσουμε πάντως ότι ισχύουν τα ίδια, τότε μάλλον δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας και όσοι θελήσουν να πάνε το απόγευμα θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου, ακόμα και οι κάτοχοι των Gold καρτών διαρκείας και φυσικά εκείνοι των “Μπλε”.

Αυτό ίσχυσε στο προηγούμενο παιχνίδι της ίδιας διοργάνωσης με τον Άρη και λογικά, ελλείψει νεώτερης ανακοίνωσης, το ίδιο πρέπει να ισχύει και τώρα με την ΑΕΚ. Εκτός και αν έγινε αντιληπτό το λάθος, που είχε ως αποτέλεσμα να μην γεμίσει το κλειστό σε εκείνον τον αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διορθωτική κίνηση. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια τέτοια ενημέρωση…