Πετρέλαιο σε σχολεία έξι πόλεων της Θράκης από τον Μελισσανίδη

Σε δημοτικά σχολεία της Θράκης και συγκεκριμένα της Ξάνθης, της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, του Διδυμοτείχου, του Σουφλίου και της Ορεστιάδας δώρισε περίπου εκατό τόνους πετρελαίου ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της Aegean και επανήλθε σήμερα στην δημοσιότητα σε πληθώρα ιστοσελίδων, ελάχιστες ώρες μετά την άλλη είδηση βόμβα, αυτήν της σύλληψης του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού με την κατηγορία του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Aegean: 

«Στα πλαίσια υλοποίησης της πρωτοβουλίας του κ. Γιώργου Μελισσανίδη για προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε 200 δημοτικά σχολεία τα οποία επελέγησαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΠΑ) σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε κ Γιάννη Σγουρό, η Aegean παρέδωσε κατά τον μήνα Νοέμβριο πετρέλαιο σε πενήντα (50) ακόμα σχολεία της περιοχής Ιωαννίνων, Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Διδυμότειχου, Ορεστιάδας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Νίκαιας-Ρέντη Αττικής. Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση ήταν προγραμματισμένη προς υλοποίηση στο σύνολο της μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου».