Αλλάζουν όλα στην Skoda! Σκέψεις μετά το τροχαίο για αποχώρηση Πανόπουλου;

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην «Εγνατία Οδό» προ ημερών ο Χρήστος Πανόπουλος, «γέννησε» σενάριο στην πιάτσα περί σκέψεων αποχώρησης του από το ποδόσφαιρο, βασιζόμενο στα «απόνερα» του σοκ, της κάκιστης ψυχολογικής κατάστασης και της τραυματικής εμπειρίας του ιδιοκτήτη της Ξάνθης. 

Με το θέμα ασχολήθηκε η στήλη “Πληροφοριοδότης” του Κώστα Πλιάτσικα στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”, μια εβδομάδα ακριβώς μετά από το τροχαίο. Εκεί αναφέρεται πως οι σκέψεις αυτές υπήρξαν μετά από 23 χρόνια (!) ενασχόλησης με την ακριτική ομάδα και θητείας στον μικρόκοσμο της «στρογγυλής θεάς», σε μια άκρως πλούσια και ενδιαφέρουσα διαδρομή, που αν κάποτε γίνει βιβλίο, θα εξελιχθεί μάλλον με συνοπτικές διαδικασίες σε ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά «best seller» στη χώρα μας.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει: Η αλήθεια είναι πως το σενάριο ήρθαν να ενισχύσουν οι τελευταίες  (οφ δε ρέκορντ) τοποθετήσεις επιτελικών στελεχών της ακριτικής ομάδας, σχετικά με την επόμενη μέρα: «ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με τις περιπέτειες της παραμονής στη Super League και το καλοκαίρι θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στον σύλλογο…» λένε χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες. 

Ωστόσο λίγο μετά, το άρθρο ανατρέπει τα δεδομένα, αλλά προχωρά σε άλλες αποκαλύψεις. Αντιγράφουμε:

Για να βάζουμε όμως τα πράγματα στην θέση τους, ακόμη και έπειτα από το συγκλονιστικό περιστατικό και φρικτό τροχαίο στην «Εγνατία Οδό», από το μυαλό του μεγαλομετόχου της Ξάνθης δεν πέρασε σε καμία περίπτωση η «συνταξιοδότηση» από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Από την στιγμή που πριν από 23 χρόνια ο Πανόπουλος έφαγε την ποδοσφαιρική «ένεση», δεν φαντάζεται τον εαυτό του εκτός Ξάνθης. 
Εκτός πάλι κι αν αύριο – μεθαύριο, έρθει κάποια δελεαστική πρόταση από εκείνες που δύσκολα λες «όχι» και προσθέσει στον μακρύ κατάλογο των προσωπικών «υπερήφανων πωλήσεων» και την ΠΑΕ Ξάνθη, όπως θα έκανε και οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του. Εκεί, ναι, ας κρατάμε όλοι μια… πισινή!
Συν τοις άλλοις κι επειδή ένας μεγαλομέτοχος δεν παύει να΄ναι και ένας businessman, τα βάζει όλα στη ζυγαριά. Το συναίσθημα, το δέσιμο με την πόλη και την ομάδα, αλλά και το κέρδος. 
Και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, ήταν και παραμένει τα τελευταία χρόνια μια κερδοφόρα επιχείρηση. Ξέρετε πολλές ομάδες και γενικότερα μαγαζιά αυτή την περίοδο στην Ελλάδα των μνημονίων και του ΔΝΤ, που να βάζουν θετικό οικονομικό πρόσημο μπροστά όταν έρχεται η ώρα του ταμείου…

Οσο για τις αλλαγές που έρχονται στην Ξάνθη; «Ξήλωμα» των ομάδων Κ-13, Κ-11, αλλαγές προσώπων στην ιεραρχία των ακαδημιών, μετάγγιση νέου αίματος στο ΔΣ και στις καίριες θέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μια φορά, το μεγάλο αφεντικό ήταν και θα παραμείνει το ίδιο. Πανόπουλος, keep walking! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here