Η ομάδα της περιοχής μας που διοργανώνει… βραδιά Γιώργου Ζαμπέτα

Γράφει ο Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Τι σχέση μπορεί να έχει μια τοπική ομάδα με τον… Γιώργο Ζαμπέτα; Πολύ μεγάλη, εφόσον η ομάδα αυτή διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στον κορυφαίο μουσικό. Η εκδήλωση προγραμματίζεται από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα και το βιβλιοπωλείο “Βαταμίδη” στη μουσική σκηνή “Νότος Stage” προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα gia την Τετάρτη 26/2 στις 20:00, όπου η κόρη του Κατερίνα Ζαμπέτα θα παρουσιάσει το βιβλίο – βιογραφία του μεγάλου μουσικού. 

Στην εκδήλωση επίσης θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Δούκας, όπως και ο μεγάλος Εβρίτης μουσικοσυνθέτης Λευτέρης Χαψιάδης. Η ορχήστρα του Γιώργου Τσικάρια θα υποστηρίξει μουσικά τη βραδιά. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο που θέλει να παρευρεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι Εκδόσεις Άγκυρα και ο Αθλητικός σύλλογος ” Φοίνικας Αλεξ/πολης ” σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Γ Βαταμίδη την Τετάρτη 26 02 2014 και ώρα 20:00 σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ “ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΠΕΣΩ”

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κόρη του Γιώργου Ζαμπετα και συγγραφέας του βιβλίου Κατερίνα ΖΑΜΠΕΤΑ , το βιβλίο θα προλογίσει ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Δούκας και ο μουσικοσυνθέτης Λευτέρης ΧΑΨΙΑΔΗΣ .
θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από τετραμελή Ορχήστρα και το τραγουδιστή Γιώργο Τσικαριά
Χώρος εκδήλωσης : Μουσική σκηνή ” ΝΟΤΟΣ stage ” 
τηλέφωνο 2551 080060 και για πληροφορίες στο 6947 277 086 ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξ/πολης.
Είσοδος ελεύθερη.”