Επτά μετάλλια για τον ΝΟΑ σε κολυμβητικούς αγώνες στον Βόλο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με επτά μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χρυσά, επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη τα 20 δελφίνια του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, από τον Βόλο όπου συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία “Νικητήρια 2014”. 

 

Οι αγώνες διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη Νίκη Βόλου, στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας ” Β. Πολύμερος ” για 4η συνεχόμενη χρονιά και συνέπεσαν με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου που τα διοργάνωσε. Ως εκ τούτου, απέκτησαν ιδιαίτερη σημασία για το φίλαθλο κόσμο, πολύ δε περισσότερο που η φετινή συμμετοχή σωματείων και αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εικοσιτέσσερα σωματεία από όλη την Ελλάδα τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός, με τον ΝΟΑ να συμμετέχει όπως προαναφέραμε με 20 αθλητές και αθλήτριες. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, και οι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Α πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να είναι σε όλα τα αγωνίσματα μέσα στη διεκδίκηση των μεταλλίων και οι τελικοί συγκομιδή να είναι δύο χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.

Τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών ήταν.

Καλλιόπη Ξενιτοπούλου 1η θέση 50m ύπτιο, 2η θέση 100m ύπτιο κατηγορίας κοριτσιών 10 ετών

Σεραφείμ Σεραφειμίδης 1η θέση 50m πεταλούδα, 2η θέση 50m ελεύθερο κατηγορίας αγοριών 11 ετών

Αθανασία Μεταλίδου  2η θέση 200m ελεύθερο, 3η θέση 200m μικτή ατομική κατηγορίας κοριτσιών 10 ετών

Αθανασία Κετίκογλου 3η θέση 50m ελεύθερο κατηγορίας κοριτσιών 10 ετών

Με ανακοίνωσή του, το του ΝΟΑ “συγχαίρει την προπονήτρια τους Κα Αθανασίου Γιώτα της οποίας η συμβολή στην επιτυχία των παιδιών είναι μεγάλη και προήλθε μετά από προετοιμασία και συστηματική προπόνηση, καθώς και τους γονείς των παιδιών που με την παρουσία τους βοήθησαν τα μέγιστα”. Στην φωτογραφία βλέπετε την αποστολή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης σε αναμνηστική φωτογραφία με αθλητές της διοργανώτριας Νίκης Βόλου.