Επανέφεραν τον Ντίτσιο, που είχε μετρήσει στην Κομοτηνή το γκολ με το χέρι του Μακρή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Θυμάστε τον διαιτητή Ντίτσιο από την Πρέβεζα; Ήταν εκείνος που είχε μετρήσει για κανονικό γκολ το χέρι του Μακρή, με το οποίο ο ΟΦΗ ισοφάρισε και τσίμπησε βαθμό μέσα στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον Πανθρακικό στον αγώνα του πρώτου γύρου.

 

Μετά από εκείνον τον αγώνα ο διαιτητής είχε μπει στο… ψυγείο. Επρόκειτο άλλωστε για καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος (που αν δεν είχε συμβεί – μαζί με δυο τρεις άλλες – ίσως τώρα ο Πανθρακικός να διεκδικούσε ακόμα και ευρωπαϊκή έξοδο).

Όλα όμως κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η καταψυξη του Ντίτσιου ολοκληρώθηκε. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε να τον επαναφέρει, σχεδόν τρεις μήνες μετά, έναν ολοκληρο γύρο μετά. Έτσι λοιπόν τον έβαλε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ αυτήν την Πέμπτη (13/2, 20:00).

Με τον αγώνα αυτόν θα κλείσει το διήμερο των τεσσάρων επαναληπτικών προημιτελικών για το κύπελλο (Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός και Ατρόμητος – Ολυμπιακός την Τετάρτη, Πανιώνιος – ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ την Πέμπτη). Πάλι καλά που δεν τον έβαλαν την Δευτέρα στο Παγκρήτειο, στον αγώνα που έδωσε ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ για τον δεύτερο γύρο…