Παρελθόν από τον Λεβαδειακό ο Νίκος Καραγεωργίου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Καραγεωργίου προχώρησε το πρωί της Τρίτης, η διοίκηση του Λεβαδειακού, η οποία ήδη αναζητεί τον αντικαταστάτη του στην εγχώρια και ξένη αγορά. Ο καβαλιώτης πρώην τεχνικός της Ξάνθης «πλήρωσε το μάρμαρο» μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα των Βοιωτών, αυτή τη φορά από την Καλλονή στο ΟΑΚΑ (1-0). 

 

Οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού ήταν δυσαρεστημένοι με την εικόνα της ομάδας πλέον ψάχνουν τον προπονητή, που θα οδηγήσει την ομάδα τους, στην παραμονή. Επίσης, θέλουν να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Καραγεωργίου, που υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε την σεζόν ως προπονητής της Ξάνθης, θα αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη και θα αποχωρήσει από τη Λιβαδειά. Λέτε να έρθει πίσω στην Θράκη; Κάπως έτσι δεν έγινε και πέρυσι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη; Πάντως, κοντά θα βρίσκεται, αφού λογικά θα επιστρέψει στην Καβάλα, για όσο διάστημα είναι άνεργος…