Τινάζεται στον αέρα το Λιγκ Καπ! Απειλεί να μην κατέβει η ΑΕΚ!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στον αέρα βρίσκεται η διοργάνωση του φάιναλ φορ Λιγκ Καπ που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή και το Σάββατο, μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη. Η ΑΕΚ δηλώνει αποφασισμένη μέχρι και να μην κατέβει στην διοργάνωση, που από γιορτή του βόλεϊ κινδυνεύει να γίνει … περίγελος.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, η ΓΓΑ όχι μόνο απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ για προμήθεια 160 εισιτηρίων για τους οπαδούς της που αντιστοιχούν στο 20% που αποφασίστηκε στην σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας, αλλά “με μια πρωτοφανή απόφαση απαγορεύει και την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών”.

Με λίγα λόγια “απαγορεύει σε οποιονδήποτε μη κάτοικο Αλεξανδρούπολης να επισκεφτεί την πόλη και να παρακολουθήσει τους αγώνες”, επισημαίνουν αθηναϊκές ιστοσελίδες. Μάλιστα, οι φιλαεκτζίδικες (όπως το aek365) αναφέρουν ότι “η ΑΕΚ είναι έξαλλη με αυτή την απόφαση και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβει η ομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφού ουσιαστικά αναγκάζεται να παίξει χωρίς τους οπαδούς της την στιγμή που η μία από τις τέσσερις ομάδας των τελικών είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που παίζει στην έδρα του”. Custom PHP Development Services

Είναι σίγουρο ότι την εξέλιξη αυτήν δεν την θέλει ούτε ο Εθνικός ούτε η διοργανώτρια ΕΣΑΠ ούτε φυσικά η ΑΕΚ. Αναμένονται αντιδράσεις μέχρι το βράδυ.