Ξεσηκωμός σε Ορεστιάδα για το νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

 

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Κινητοποίηση σε όλη την πόλη της Ορεστιάδας προκαλεί η αναμέτρηση του ΑΟΟ με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, που διεξάγεται στις 7.00 το απόγευμα στο Νίκος Σαμαράς (ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS). 

 

Η Ορεστιάδα ήταν η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στους «16» του Κυπέλλου Ανδρών, κερδίζοντας τον Επίκουρο Πολίχνης και πλέον υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, πριν αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου στο μεγάλο ντέρμπι του Γ’ ομίλου της Α2 Κατηγορίας με την άλλη ομάδα της Τούμπας, την ΜΕΝΤ (στην έδρα της και πάλι).

Στον αγώνα του κυπέλλου, που θυμίζει παλιές καλές εποχές από τα (πολλά) χρόνια που η Ορεστιάδα αγωνιζόταν στην Α1, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις και χωρίς σοβαρά προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιώργο Γιάτση (πέμπτο προπονητή που αλλάζει φέτος στην ομάδα) δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χριστοφορίδη. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός Λόουσον θα βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου με την συμμετοχή του να είναι ακόμα αμφίβολη.

«Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό διάστημα για την ομάδα μας. Εδώ στην Ορεστιάδα έχουμε πολλά χρόνια να παίξουμε με ομάδα της Α1, όλοι χαιρόμαστε που θα φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε αυτό το ματς σαν ένα τεστ εν όψει του ντέρμπι με την ΜΕΝΤ. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κάποια προβλήματα, αλλά αυτά αφορούν το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει», τόνισε ο τεχνικός της Ορεστιάδας Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος περιμένει «να δούμε το γήπεδο μας γεμάτο αφού υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στον κόσμο. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, αλλά είναι ένας αγώνας Κυπέλλου κι αν μας δοθεί η ευκαιρία θα το παλέψουμε όσο μπορούμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του δικεφάλου σχολίασε: «Πηγαίνουμε στην Ορεστιάδα με στόχο να δικαιώσουμε τα προγνωστικά, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο θεσμό του Κυπέλλου. Η Ορεστιάδα είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους αθλητές, παίζοντας στην έδρα της θα έχει την στήριξη από τον κόσμο, αλλά με σοβαρότητα και συγκέντρωση πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Ο αγώνας ξεκινά στις 7.00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS