Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο αγώνα κυπέλλου Ορεστιάδας – ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ανακοινώθηκε και επισήμως ότι ο αγώνας του Α.Ο. Ορεστιάδας με τον ΠΑΟΚ για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) και ώρα 19:00 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘Νίκος Σαμαράς’.

 

“Σας περιμένουμε για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ένα σπουδαίο αγώνα βόλεϊ που θα μας θυμίσει κάτι από τους αγώνες των προηγούμενων ετών που η Ορεστιάδα αγωνιζότανε στην Α1 εθνική κατηγορία Ελλάδας”, επισημαίνει ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο ΑΟΟ απέκτησε το δικαίωμα να παίξει με ομάδα της Volley League στην φάση των 16, μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Επίκουρου με 3-0 σετ στην Πολίχνη. Με ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Ορεστιάδας ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΕΣΟΠ Επίκουρου και ειδικότερα τον κύριο Χειμωνίδη για τη διευκόλυνση υπέρ του ομίλου μας σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος και τη μετάθεση αυτού την Κυριακή, προκειμένου ο Α.Ο Ορεστιάδας να μην επιβαρυνθεί με διπλές μετακινήσεις (…). Αναγνωρίζουμε την κίνηση αυτή και ανταποδίδουμε, για οτιδήποτε χρειαστεί ο Επίκουρος στο μέλλον”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πιο πριν η Ορεστιάδα είχε αποκλείσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στην πρώτη φάση του θεσμού είχε αναδειχθεί κυπελλούχος από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ επικρατώντας του Έβρου Σουφλίου, της μοπναδικής άλλης ομάδας (πλην φυσικά και του Εθνικού που ανήκει στην Volley League και μετέχει αυτοδίκαια) η οποία δήλωσε συμμετοχή από την Θράκη στον θεσμό του Κυπέλλου.