Γ’ Εθνική: Όλα όσα έγιναν στην άνετη νίκη της Ασπίδας επί της Αρναίας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σαρωτική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης που «διέλυσε» με 85-32 τον Απόλλων Αρναίας και έπιασε στην δεύτερη θέση την Ευκαρπία που ηττήθηκε από το πρωτοπόρο και αήττητο Ανατόλια.

 

Η ομάδα των Δημήτρη Παναγιωτόπουλου και Κώστα Ιωαννίδη έδειξε εξ’ αρχής της άγριες διαθέσεις της εκτοξεύοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά την διαφορά, αποδίδοντας εντυπωσιακό μπάσκετ οι παίκτες της Ασπίδας έδειξαν από νωρίς ποιός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης κλείνοντας την πρώτη περίοδο με το εντυπωσιακό 31-7. Όπως στην πρώτη περίοδο έτσι και στην δεύτερη οι παίκτες της Ασπίδας συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την διαφορά στο +32(48-16).

Πολλοί θα περίμεναν στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ασπίδας να εμφανιστούν πιο χαλαρή, αντ’ αυτού οι παίκτες της Ασπίδας συνέχισαν να αποδίδουν εντυπωσιακό μπάσκετ βγάζοντας μερικές φάσεις ξεσηκώνοντας τους φίλους της που βρέθηκαν στο κλειστό του Ευμοίρου. Το τελικό 85-32 και το +53 είναι ακόμη ένα δείγμα της υψηλής ποιότητας αυτής της ομάδας που διεύρυνε το εντός έδρας αήττητο  και πλέον στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Τιτάνες στην Δράμα που ακολουθεί.

Διαιτητές: Τσούλης – Ζάνεφ.

Τα δεκάλεπτα: 31-7, 48-16 (ημίχρονο), 68-25, 85-32 (τελικό αποτέλεσμα).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος): Δενδρινός 3 (1), Οικονόμου 3, Γρούδος 19 (1), Σταμπουλής 4, Καραμπέκης 12, Κουτσογιάννης 10, Λιβισιάνος 1, Κωτάκης 4, Πετς 11 (1), Παλάκης 2, Καλαματιανός 6, Κουμπάνης 10 (1).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Ευφραιμίδης): Τσούλης 7, Χαρίστος Κ 2, Στοϊκος, Τρεμόπουλος, Απεσλίδης 2, Καμβάκης, Χαριστός Σ 10, Αλαμίσης 11.