Η συνέντευξη Τύπου του Μάντζιου ενόψει του Πανιωνίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Συνέντευξη τύπου έδωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, όπως συμβαίνει πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού στην Super League. 

Ο προπονητής του Πανθρακικού επισήμανε: «Χρειάζεται υπομονή και προσοχή προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας.

Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά καλή ομάδα όπως ο Πανιώνιος, που προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ και πρόκριση στο κύπελλο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει να δούμε πως θα είναι και οι καιρικές συνθήκες, αλλά σίγουρα χρειάζεται υπομονή και προσοχή, αφού ο Πανιώνιος είναι επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Με υπομονή και καθαρό μυαλό θα πετύχουμε το στόχο μας».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Ο Κάσες είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον παίκτη από μέσα. Έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που δεν έχουν άλλοι ποδοσφαιριστές μας, έδειξε το ταλέντο του με την αλλαγή του συστήματος και μας βοήθησε με τα γκολ και τις ασσιστ του. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του και θα περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την επιστροφή του».

Για τους τραυματίες: «Υπάρχουν οι απουσίες του Χρήστου και του Κουτσόπουλου ενώ έχουμε και κάποια άλλα προβλήματα και θα δούμε στην τελευταία προπόνηση αν θα έχουμε επιπλέον απουσίες».

Για τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο: «Στον Πανιώνιο έχω περάσει πάνω από 15 χρόνια, και σαν και σαν παίκτης και σαν προπονητής, κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την ομάδα, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να νικήσει ο Πανθρακικός, γιατί χρειαζόμαστε το τρίποντο, ώστε να είμαστε ακόμα πιο άνετοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όσον αφορά την παραμονή μας στην κατηγορία».