Οριστικό τέλος ο Λάσπατζης από την Ξάνθη! Πέρασε το 48ωρο…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Οριστικά παρελθόν από την ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθη αποτελεί ο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας αρχηγός της Στέλιος Λάσπατζης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS.

 

Η προθεσμία των 48 ωρών που είχε δώσει η διοίκηση της ομάδας στους δύο παίκτες, οι οποίοι είχαν εκδιωχθεί εξαιτίας της φωτογραφίας με τον Πράνιτς και των σχολίων που την συνόδευαν, παρήλθε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Και ενώ, όπως αποκάλυψε από το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS, ο αλεξανδρουπολίτης Γιάννης Παρασκευάς επέστρεψε την ίδια μέρα στην ομάδα, ο Στέλιος Λάσπατζης, που είχε πάρει το δελτίο του, δεν γύρισε ποτέ. Ήδη αναζητά τη νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Λάσπατζης ήταν την περασμένη εβδομάδα ο τυχερός από τους Κ20 στην κοπή της πίτας της Skoda Ξάνθη (τον βλέπετε στην φωτό να ποζάρει με τον νικητή του φλουριού από την ομάδα Κ17 Δημήτρη Μπάτζιο).

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Νίκος Κεχαγιάς προσπάθησε να προετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, που διεξάγεται το πρωί του Σαββάτου (11.00πμ) στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων και αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις…