Χρύσωσαν μεταμεσονύκτια το χάπι στον Κασαμπαλή με μια… ανακοίνωση

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ενώ με κάθε τρόπο περίμεναν οι συντάκτες του βόλεϊ ένα οποιοδήποτε δελτίο Τύπου από τον Εθνικό που να αναφέρει τα τελευταία νέα της ομάδας πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ασέ Λένικ και πώς κύλισε η τελευταία προπόνηση στις Βρυξέλλες, έφτασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ένα δελτίο Τύπου για τον… Κασαμπαλή.

Μία εβδομάδα μετά τις βόμβες που έριξε ο πατέρας του παίκτη και ενώ ακόμα έχουν μείνει αναπάντητες από το ΤΑΑ Εθνικός τόσο όσα ανέφερε ο Θανάσης Κασαμπαλής όσο και όσα είχε αναφέρει νωρίτερα ο ίδιος ο παίκτης, το ΤΑΑ Εθνικός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την είσοδό του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!!!

“Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλευ) συγχαίρει ολόθερμα τον παίκτη της ομάδας Σταύρο Κασαμπαλή για την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ”, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση, η οποία προκάλεσε πολλές απορίες για το χρονικό διάστημα στο οποίο βγήκε. Μετά τα μεσάνυχτα δηλαδή, παραμονή ενός κρίσιμου αγώνα, στον οποίο ωστόσο ο Σταύρος Κασαμπαλής δεν θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει καθώς έχει αποκλειστεί από την αποστολή, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σε Πολωνία και Λευκορωσία.

Το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όμως, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο παρελθόν δεν έχουν υπάρξει ανάλογες ανακοινώσεις για πλείστες επιτυχίες εισόδου ε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και δη στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από το ΜΓΣ Εθνικός και το ΤΑΑΠ του. Τα παραδείγματα των Γρηγόρη Κοντοστάθη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανέστη Δαλακούρα είναι χαρακτηριστικά.

Το γεγονός ότι από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται η αποστολή του Εθνικού και οι διοικητικοί του παράγοντες, δόθηκε προφανώς εντολή να εκδοθεί ένα δελτίο Τύπου, παραμονή τόσο κρίσιμου αγώνα  και ενώ επί μία εβδομάδα έχει υπάρξει απόλυτη σιωπή στις καταγγελίες του πατέρα του συγκεκριμένου παίκτη αλλά και τις προηγηθείσες δηλώσεις του ιδίου, δείχνει προφανώς και το μέγεθος του ζητήματος που δημιουργήθηκε στην πρωτοπόρο ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι προφανές ότι με αυτήν την ανακοίνωση, αφενός τονίζεται ότι ο νεαρός πασαδόρος της Εθνικής Εφήβων παραμένει παίκτης του Εθνικού (αν και τρίτος πλέον πασαδόρος πίσω από Σιδηρόπουλο και Αγγελόπουλο και κατά συνέπεια, εκτός των αποστολών της ομάδας), αφετέρου επιχειρείται να “χρυσωθεί” το χάπι στον Σταύρο Κασαμπαλή για την απουσία του από το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Κσαμπαλής μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό. Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πατέρας του, παρόλο που υπήρξαν προτάσεις να παραχωρηθεί δανεικός από τον Εθνικό εφόσον εκ των πραγμάτων δεν τον έχει πλέον ανάγκη η ομάδα, υπήρξε άρνηση της διοίκησης να συμβεί κάτι τέτοιο.

-)  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΗ
-)  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
-)  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ