Video: Αντωνιάδης και Κεμανετζής για τα επόμενα ματς της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Πολλά συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια έχει να δώσει η ομάδα της Ορεστιάδας το επόμενο διάστημα.  Η αρχή γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου η ακριτική ομάδα θα δώσει δύο εκτός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα (Σάββατο 25/1 στις 19:00 με αντίπαλο τον Μακεδονικό) και κύπελλο (Κυριακή 26/1 στις 18:00 κόντρα στον Επίκουρο). 

Έπειτα ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό ματς με τη ΜΕΝΤ.  Ο βετεράνος αθλητής του ΑΟ Ορεστιάδας, Στέλιος Κεμανετζής και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αντωνιάδης μίλησαν στο Ράδιο Έβρος για τον αγώνα με τις Σέρρες του περασμένου Σαββάτου καθώς και για τον “γολγοθά” των επόμενων αγώνων.

Στέλιος Κεμανετζής: «Γνωρίζαμε τη δυναμικότητα του ΑΟ Σερρών. Δοκιμάσαμε νέα συστήματα για να πάρουν χρόνο και άλλα παιδιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε ένα σετ. Συνεχίζουμε και δουλεύουμε σε καλό επίπεδο και ο προπονητής προσπαθεί να ενσωματώσει και άλλα παιδιά. Έουμε έναν δυνατό στόχο που πρέπει να μας κρατάει συγκραντωμένους στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε.

Νίκος Αντωνιάδης: «Περιμέναμε πιο εύκολα τα πράγματα. Ήμασταν χαλαροί και οι Σέρρες σε καλή κατάσταση. Ξεκούρασα κάποιους παίκτες γιατί η επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολη. Πήραμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/4A8HSGEJdVs?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]