Ο Τόρο έγινε… κόμικ και πρωταγωνιστεί στους «Μουντιαλίτος»!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Ναι, είναι αλήθεια! Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε κόμικ! Και όχι μόνο αυτός ή ο Μήτρογλου ή ο Κατσουράνης και τα υπόλοιπα παιδιά της νυν Εθνικής Ομάδας που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία. Σύντομα θα γίνουν κόμικ και οι θρακιώτες της φουρνιάς του 2004! Ο Ντέμης, ο Βρύζας, Βενετίδης, ο “Παπ” και φυσικά ο Ζαγοράκης, ο Χαριστέρας και όσοι μας έφτασαν στα ουράνια!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γαλουχηθεί ένας νέος στην Εθνική Ομάδα; Αλλά και σε όσους μεγάλωσαν με τα θρυλικά κόμικ «Ερικ Καστέλ», «Μπλεκ» να αναβιώσουν την εποχή τους; Και όμως, αποδεικνύεται πως ναι!!!

Από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και κάθε μήνα θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα (και της Θράκης) σε έξι πολυτελή τεύχη η αληθινή, αλλά και η… άγνωστη ιστορία της Εθνικής Ομάδας προς το Μουντιάλ και τις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας. Έτσι ακριβώς όπως τις έζησε από μέσα και τις κατέγραψε στους «Μουντιαλίτος», ο υπεύθυνος Τύπου της Εθνικής Μιχάλης Τσαπίδης, μέλος της ομάδας από το 1997!

Οι «Μουντιαλίτος» έχουν συλλεκτικό χαρακτήρα καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια προσπάθεια σε ό,τι αφορά τα αθλητικά δρώμενα, δηλαδή να καταγραφεί η ιστορία μιας ομάδας (και ειδικά της Εθνικής) μέσα από κόμικ. Και ειδικά για εμάς στο ThrakiSportS, που μέχρι και εκδρομή στο μπαράζ με την Ρουμανία διοργανώσαμε με πρωτοφανή συμμετοχή, αυτά θα έχουν ιδιαίτερη αξία και τα περιμένουμε με αγωνία, δεδομένων και των Θρακιωτών που θα πρωταγωνιστούν σε αυτά.

Μάλιστα, το πρώτο τεύχος που βγαίνει την Τρίτη στα περίπτερα συνοδεύεται κι από κάποια δώρα, με κορυφαίο το τετραήμερο ταξίδι για 2 τυχερούς στη Βαρκελώνη με όλα τα έξοδα και τα εισιτήρια του αγώνα πληρωμένα, προκειμένου να δείτε από κοντά την μεγάλη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

Το ThrakiSportS αγαπά τους “Μουντιαλίτος” και video που κυκλοφορεί προσφέρει μια πρόγευση για την έκδοση που έρχεται…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/g-ZqMvPzJdE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]