Θρήνος στην οικογένεια του Καλμαζίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Την απώλεια του πατέρα του, Όμηρου, θρηνεί ο αρκετά γνωστός και αγαπητός στους Θρακιώτες προπονητής του Παναθηναϊκού και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Γιάννης Καλμαζίδης.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΠΕ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ και το ΤΑΑΠ Άρης. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης γεννήθηκε στην Βουδαπέστη και μεγάλωσε στην Σουηδία, έχει όμως ρίζες από Κομοτηνή και Διδυμότειχο από την πλευρά της μητέρας του, ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε σαν παίκτης με την θρυλική ομάδα της Ορεστιάδας και μάλιστα έχει παντρευτεί Εβρίτισσα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ομοσπονδιακού προπονητή γυναικών και προπονητή της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Καλμαζίδη, για την απώλεια του πατέρα του Όμηρου Καλμαζίδη. Η κηδεία του θα τελεστεί το απόγευμα στη Νέα Πλάγια Χαλκιδικής», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο και όλη η οικογένεια του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και τη βαθύτατή τους θλίψη στον προπονητή της αντρικής ομάδας βόλεϊ, Γιάννη Καλμαζίδη και την οικογένειά του, για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, Ομήρου. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3μ.μ στα Νέα Πλάγια, Χαλκιδικής», λέει η ανακοίνωση του ΠΑΟ.

«Ο Α.Σ.ΑΡΗΣ –Τ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή της Εθνικής ομάδας γυναικών και πρώην αθλητή του τμήματος βόλεϊ του ΑΡΗ, Γιάννη Καλμαζίδη για το χαμό του πατέρα του, Όμηρου Καλμαζίδη», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη.