Η κριτική των παικτών του Πανθρακικού από τον Κομ-Μπακ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Δημήτρης Μπακιρτζής, συνεργάτης του ThrakiSportS επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ του Πανθρακικού, ο οποίος για χρόνια καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας της Κομοτηνής από την περίοδο που αγωνιζόταν ακόμα και στα τοπικά πρωταθλήματα, βρέθηκε στο ΔΑΚ και σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Πανθρακικού στο Ελ Θράκικο.

 

Σέρεμετ: Σταθερός όποτε χρειάστηκε. Χωρίς το μεγάλο λάθος που θα δημιουργούσε επικίνδυνη κατάσταση. Δεν είχε ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε.

Παπαγεωργίου: Έπαιξε μετά από καιρό σε θέση αριστερού στόπερ, από δεξί μπακ χαφ που έπαιζε συνήθως. Έδειξε λίγο έξω από τα νερά του στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα προσαρμοζόταν και βελτιώθηκε.

Εμπό: Μπήκε ένα τέταρτο πριν το τέλος του ματς. Μικρό χρονικό διάστημα για να μπορέσει να κριθεί.

Σαρακατσάνος: Ίσως ο καλύτερος της άμυνας του Πανθρακικού. Σταθερός και μετέδωσε το πάθος του σαν αρχηγός στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας σε ένα παιχνίδι ψυχολογίας

 

Ίγκορ:  Δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Όποτε πήρε, προσπάθησε χωρίς μεγάλη ουσία να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Βγήκε με αναγκαστική αλλαγή, όπως διευκρίνισε και ο Μάντζιος.

 

Χασομέρης: Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ιγκόρ. Πήγε καλά, όσο αγωνίστηκε το τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης αν και συνήθως χρησιμοποιούνταν πλάγια. Έδωσε την ασίστ στο γκολ και γενικά είχε θετική παρουσία.

 

Ρομέου: Αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο. Από τους μεσοεπιθετικούς που πήρε ενέργειες, προσπάθησε από τον άξονα να διεμβολίσει την άμυνα της Ξάνθης. Στον δεύτερο ημίχρονο όμως, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, έπεσε η απόδοσή του.

 

Λαδάκης:  Πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι. Ουσιαστικά έπαιξε σε έναν χώρο όπου επιτηρούσε τον Μάνταλο. Με την αποβολή του Φλίσκα και την οπισθοχώρηση του Μάνταλου, διευκολύνθηκε. Είχε την καλή πρώτη πάσα, έκανε πολλά χιλιόμετρα, καλός και στα ανασταλτικά καθήκοντα.

 

Ζος: Εκανε ορισμένες επικίνδυνες ενέργειες. Όμως σε ορισμένες περιπτώσεις κρατούσε περισσότερο την μπάλα αντί να δίνει. Χρεώνεται στην φάση του γκολ ότι έχασε την κεφαλιά, έκανε ορισμένες επικίνδυνες ενέργειες αλλά στο ισοζύγιο η παρουσία του κρίνεται θετική

 

Κάσες: Με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου. Όλο το παιχνίδι του Πανθρακικού περνούσε από τα πόδια. Μεσοεπιθετικά ήταν παντού, στα πλάγια αλλά και στον άξονα. Πάσα δική του το πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο. Ταλαιπώρησε τους αντιπάλους. Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν.

 

Μακρυδημήτρης: Μπήκε ως αλλαγή του Κάσες στις καθυστερήσεις, οπότε δεν μπορεί να κριθεί.

 

Μπαϊκαρά: Επαιξε δεξί μπακ χαφ, ουσιαστικά δηλαδή άλλαξε θέση στο 3-5-2 που χρησιμοποίησε ο Μάντζιος. Αρκετά τα λάθη του στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως ανέβηκε και βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Στα υπέρ του ότι κατάφερε να περιορίσει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Τριάδη.

Τζάνης: Κακός στο πρώτο ημίχρονο. Αρνητικός, δεν βοήθησε καθόλου στην αρχή, κάνοντας πολλά λάθη. Στο δεύτερο βοήθησε πολύ από τα δεξιά, ενισχυμένος και από τον Μπαϊκαρά. Σταδιακά ανέβασε απόδοση και ήταν  ο σκόρερ με πολύ καλό τελείωμα στο τετατερ του πρώτου τέρματος.

 

Ντιόγκο: Με θετικές και αρνητικές στιγμές στο παιχνίδι. Έτρεξε πάρα πολύ. Ανεβοκατέβαινε. Προσέφερε στο δεύτερο περισσότερα από ότι στο πρώτο. Περιόρισε Σολτάνι.