Καταγγελία για επίθεση σε Εβρίτες οπαδούς του Άρη και προσαγωγές

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Καταγγελίες κατά της Αστυνομίας και της διοίκησης του Άρη έκανε θρακιώτης οπαδός των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας γεγονότα που συνέβησαν προφανώς έξω από το κλειστό της Αλεξανδρούπολης όπου φιλοξενήθηκε ο αγώνας με τον Εθνικό.

Την επιστολή δημοσιεύει το site pressaris και σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση της ιστοσελίδας, η άποψή του εκφράζει τους οργανωμένους του “Super 3 Ορεστιάδας”.

Αναλυτικά η επιστολή – καταγγελία:

«Καλησπέρα. Θέλω να καταγγείλω το ΤΑΠ Άρης διότι στην Αλεξ/πολη βρέθηκαν 100 φίλαθλοι του Άρη χωρίς να μπούμε στο γήπεδο διότι δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ του ΤΑΠ κ της αστυνομίας, δεν υπήρχε χώρος στο γήπεδο όπως μας είπαν ενώ το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο…

Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο να παρακολουθησουμε τον αγώνα κ να δεχτούμε επίθεση από την αστυνομία χωρίς λόγο έξω από το γήπεδο με βίαιη συμπεριφορά των ματ προς τους φιλάθλους χωρίς κανέναν λόγο.

Το ΤΑΠ δεν υπήρχε πουθενά η αστυνομία χτύπησε φιλάθλους μας με 3 προσαγωγές οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τη λήξη του αγώνα.

Φίλαθλοι από Ορεστιάδα-Κομοτηνή -Ξάνθη -Θεσνικη και Αλεξπολη φυσικά επιστρέφουν τώρα χωρίς να δούμε τον αγώνα,δεχόμενοι άνανδρη επίθεση από την αστυνομία και κανείς από το ΤΑΠ Άρης δεν ασχολήθηκε με το θέμα..

Ευχαριστώ κ συγνώμη για την ένταση, παρακαλώ να αναφερθεί το θέμα γιατί κάποιοι κοιμούνται όρθιοι.

Ευχαριστούμε όλους τους συνοπαδους μας που βρέθηκαν στην ακριτική Αλεξπολη και για την ψυχραιμία που επέδειξαν στις προκλήσεις της αστυνομίας και του γέν.αρχηγού του ΤΑΠ Άρης ο οποίος τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια…».

Είχε προηγηθεί, λίγη ώρα νωρίτερα, επίσημη ανακοίνωση του Super 3, του μεγαλυτέρου συνδέσμου οπαδών του Άρη, που ανέφερε τα εξής: 

“Αδέρφια μας αρειανοί σε αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες που βιώνει η ομάδα, οπαδοί του ΑΡΗ βρήκαν το κουράγιο να τραβηχτούν στην Αλεξ/πολη για τον αγώνα βόλεϋ της ανδρικής ομάδας δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από την αστυνομία με την διοίκηση της ομάδας να είναι απούσα σε όλο αυτό το φιάσκο. Είναι φοβερό το τι μανία έχουν συγκεκριμένοι κύκλοι με τον ΑΡΗ αλλά και το οπαδικό του κίνημα. Σ’αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές για την ομάδα οφείλουμε όλοι να υψώσουμε το ανάστημα μας. Δυο αδέρφια μας έχουν συλληφθεί αναίτια και η διοίκηση του ΑΡΗ είναι παντελώς απούσα. Αδέρφια κρατάτε γερά… ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”.

Να σημειωθεί ότι σε κανένα σημείο τόσο ο Super 3 όσο και ο αγανακτισμένος ορεστιαδίτης οπαδός του Άρη δεν επιρρίπτει την παραμικρή ευθύνη στο ΤΑΑ Εθνικός και στον φίλαθλο κόσμο του. Ευθέως καταφέρεται αποκλειστικά κατά του ΤΑΠ Αρης και της Αστυνομίας…