Γ Εθνική Live: Άρης Ακροποτάμου – ‘Εβρος Σουφλίου 1-0 (τελικό)

Μεταδίδει ο Νίκος Γκούντλης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Άρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου για την 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Νίκος Γκούντλης μεταδίδει…

Καλησπέρα. Μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας με τα Μουδανιά, ο Έβρος Σουφλίου δίνει σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Άρη Ακροποτάμου. θα επικοινωνούμε συχνά με το γήπεδο και τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του αγώνα.

Ωρα 14:50  Θυμίζουμε συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Μακεδονικός, Κιλκισιακός – Μουδανιά, Βυζάντιο– Δόξα Πετρούσας, Αγροτικός Αστέρας – Ορφέας Ελευθερούπολης, Διγενής Λακκώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Πανσερραϊκός – Εθνικός Αγιονερίου και το δικό μας ματς Αρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου.

Ωρα 14:55  Η αναμέτρηση διεξάγεται στο γήπεδο του Ακροποτάμου. Διαιτητές είναι οι Κιγιτζή, Χατζής και Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης, παρατηρητής ο Μπίνος της ΕΠΣ Πέλλας.

Ωρα 15:00  Εναρξη του αγώνα όπως και ολόκληρης της αγωνιστικής. Συγχωρήστε μας που ακόμα δεν έχουμε συνθέσεις, μόλις τις πληροφορηθούμε θα σας τις μεταφέρουμε.

Ωρα 15:05  Θυμίζουμε ότι η αγωνιστική άνοιξε χθες με ένα παιχνίδι. Στην Κομοτηνή και το νέο γήπεδο του Κοσμίου η ουραγός τοπική ομάδα ηττήθηκε 1-5 από το Νέστο Χρυσούπολης.

Ωρα 15:20 Συμπληρώθηκε εικοσάλεπτο στο παιχνίδι. Μοιρασμένη μέχρι τώρα, κάθε ομάδα έχει από μία ευκαιρία αλλά γκολ δεν έχει μπει. Αρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου 0-0.

Ωρα 15:35  Πλέον συμπληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο. Παιχνίδι κέντυρου, ισορροπημένο, χωρίς σπουδαίες φάσεις το τελευταίο διάστημα και φυσικά χωρίς γκολ. Αρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου 0-0.

Ωρα 15:50  Τέλος πρώτο σαρανταπενταλέπτου στο παιχνίδι που μεταδίδουμε. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αρης Ακροποτάμου – ¨Εβρος Σουφλίου 0-0.

Ωρα 16:03  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Ωρα 16:05  Γκολ για τον Άρη Ακροποτάμου. Ο Αποστολίδης με την έναρξη της επανάληψης σημαδεύει με κεφαλιά τα θρακιώτικα δίχτυα και ανοίγει το σκορ. Αρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου 1-0.

Ωρα 16:20  Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι. Παραμένει το 1-0 υπέρ του Άρη Ακροποτάμου, όπως διαμορφώθηκε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Ωρα 16:35  Συμπληρώσαμε ημίωρο στην επανάληψη. Ο Έβρος έχει αρχίσει να έχει κατοχή, προσπαθεί να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή, έχει υποψίες ευκαιρίας αλλά δεν έχει πετύχει γκολ μέχρι στιγμής. Το 1-0 παραμένει…

Ωρα 16:50  Τέλος του αγώνα. Δεν τα κατάφερε ο Έβρος με εξαιτίας αυτής της αδράνειας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, φεύγει ηττημένος από το γήπεδο του Ακροποτάμου. Ο Άρης με τη νίκη του προσπερνά το Σουφλί στην βαθμολογία. Τελικό αποτέλεσμα: Αρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου 1-0.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την εξέλιξη του αγώνα από το ThrakiSportS. Σε λίγο αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής…