Κοντά σε Βραζιλιάνο αμυντικό Πανθρακικός! Μάθετε όλο το ρεπορτάζ…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Μπορεί στην Θράκη οι πάντες να κινούνται στον ρυθμό του “Ελ Θράκικο”, ωστόσο πληροφορίες που έφτασαν την παραμονή του αγώνα στο ThrakiSportS αναφέρουν ότι ο Πανθρακικός κινείται παράλληλα ακόμα και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου στον μεταγραφικό τομέα.

Μπορεί να έκλεισε και να ανακοινώθηκε από την ομάδα ο Ισπανός Σέρχιο Μολίνα, μπορεί ο Κάσες να είναι με το ένα πόδι στην Τουρκία και την Κυριακή να έρχονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής άνθρωποι όχι μόνο της Μπεσίκτας αλλά και της Μπούρσασπορ, μπορεί οι πάντες στην Ροδόπη να περιμένουν το “Ελ Θράκικο”, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στην περίπτωση του αμυντικού που προανήγγειλε ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Πανθρακικού στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης είπε ότι θα γίνουν συνολικά δύο ακόμα μεταγραφές από τον Πανθρακικό τον Γενάρη. Η μία αφορούσε μεσοεπιθετικό και ήταν ο Μολίνα. Η άλλη αφορά αμυντικό και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο σύλλογος της Κομοτηνής κινείται για τον Βραζιλιάνο Έντερ Μοντέιρο, ο οποίος αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Νέα Σαλαμίνα.

Την πληροφορία, που μεταφέρουμε με επιφύλαξη, ενισχύει το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Μάντζιο πέρυσι στην Κέρκυρα, ενώ φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός παλαιότερα αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τις Παρακουακένσε, Ιντεπεντέντε Λιμέιρα, Αμερικάνο, Βάσκο ντα Γκάμα και στην Πορτογαλία με την Ρίο Άβε. Σε κάθε περίπτωση, ο Πανθρακικός δείχνει να έχει ρίξει δίχτυα για τα καλά στην λατινική και λατινοαμερικάνικη αγορά…