Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον (θρακιώτη στην καταγωγή) Αντώνη Μαχαιρούδη ο Νέστος Χρυσούπολης επιβλήθηκε άνετα 5-1 εκτός έδρας του ΠΑΟ Κοσμίου.

 

Το παιχνίδι έγινε στο ανακαινισμένο γήπεδο του ΠΑΟ Κοσμίου, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, αλλά δεν έφερε γούρι στους γηπεδούχους, που παραμένουν χωρίς νίκη, πάντα στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Στο 9’ ο Δεσύλλας έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ και στο 31’ ο Μαχαιρούδης πέτυχε το 0-2. Στο 35’ ο Τσέκος ανέβασε τον δείκτη για την ομάδα της Καβάλας στο 0-3, αλλά στο 45’ ο ΠΑΟ Κοσμίου μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Φωτιάδη για το 1-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 51’ ο Μαχαιρούδης σημείωσε το 1-4, ενώ το τελικό 1-5 το έγραψε ο ίδιος στο 63’.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Δ. Νάντσιος): Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης, Παναγιωτόπουλος (39’ Καπετάνος), Ζούλης, Κουφιώτης, Φωτιάδης, Μυστρίδης (39’ Λαζίδης), Γεμενετζής, Ζαράκης (70’ Πασχαλίδης), Αετόπουλος

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Χατζηϊωαννίδης): Αμουτζάκης, Αϊβάζογλου, Μπουτακίδης (69’ Ασλανίδης), Γαμβρέλης, Παυλακάκης, Μανούκος (66’ Τσάκωνας), Τσέκος, Κατράνας, Μαχαιρούδης, Δεσύλλας, Σαρηγιαννίδης (46’ Εμμανουηλίδης)