Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης στο Ελ Θράκικο! Οι βοηθοί του και η… στατιστική του

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ξάνθη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ζαχαριάδης επιστρέφει σε αγώνες μετά από… ψυγείο 40 ημερών, στο οποίο βρέθηκε έπειτα από τον χαμηλό βαθμό που πήρε για τα σφυρίγματά του στην αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει διευθύνει τέσσερις αγώνες και έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Δύο νίκες, μια ισοπαλία, μια ήττα. Είναι από τους διαιτητές στα παιχνίδια των οποίων παρατηρείται χαμηλή παραγωγικότητα: κατά μέσο όρο μπαίνουν δυο γκολ σε κάθε αγώνα που σφυρίζει.

Είναι από τους διαιτητές που έχουν αδυναμία στις κίτρινες κάρτες. Δείχνει κατά μέσο όρο πάνω από έξι σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, έχει σφυρίξει και πέναλτι, έχει δείξει και κόκκινη κάρτα και γενικός τα κάνει όλα.

Βοηθούς θα έχει τους επίσης σαλονικούς Αθανάσιο Θανασακούδη και Κυριάκο Μερκινίδη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιάκαι παρατηρητής ο ο Σπύρος Παπαδάκος από την Λακωνία.