Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Εθνικού για το παιχνίδι με τον Άρη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Οι παίκτες του Εθνικού συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη. Ο Σάκης Μουστακίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην φυσικά του Γιάννη Καβαρατζή, ο οποίος απουσιάζει από τις αρχές της σεζόν λόγω του γνωστού σοβαρού τραυματισμού του και δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις της ομάδας.

Κατά συνέπεια, ο Εθνικός πηγαίνει ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και ο Σάκης Μουστακίδης το μόνο για το οποίο έχει να ανησυχεί είναι η αγωνιστική αδράνεια των τριών εβδομάδων, που έδωσε μεν την ευκαιρία για μερικές ανάσες ενόψει του δύσκολου προγράμματος τον προσεχή ένα μήνα, αλλά ενδεχομένως να έχει βγάλει εκτός ρυθμό και την ομάδα.

Βέβαια, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αλλά ο Εθνικός ήταν εκείνος που βρισκόταν στην κορυφή και είχε πιάσει εντυπωσιακές και σερί αποδόσεις και οι διακοπές συνήθως ευνοούν αυτούς που βρίσκονται από κάτω και κυνηγούν τους πρωτοπόρους, Επιπλέον, ο Άρης έχει ενισχυθεί σημαντικά και παραδοσιακά είναι ντέρμπι τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, που αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι έχουν φιλικές σχέσεις παρά τα όσα είχαν συμβεί στον πρώτο γύρο.

Ο Εθνικός πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης την προτελευταία προπόνησή του ενόψει του αγώνα. Άλλη μία θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, παραμονή του αγώνα, και το απόγευμα του Σαββάτου θα ριχτεί στη μάχη με στόχο τη νίκη στην έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης.

Υπενθυμίζουμε πως το ματς με τον Άρη για την 12η αγωνιστική της Volley League έχει οριστεί για το Σάββατο 11/1 στις 7 το απόγευμα στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και το ΤΑΑ Εθνικός έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών για άλλη μια φορά.