Οριστικό! Υπογράφει την Παρασκευή στην Ξάνθη ο Γκαρσία!!! Όλο το παρασκήνιο…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Αν και από την Ξάνθη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, δείχνουν όλα να έχουν ρυθμιστεί. Ο Πάμπλο Γκαρσία από το μεσημέρι της Παρασκευής θα είναι παίκτης της Ξάνθης. Ο διεθνής ουρουγουανός αμυντικός μέσος βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του ΠΑΟΚ και ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες των μελλοντικών ενεργειών που θα γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, ουσιαστικά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα φύγει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ αλλά θα λυθεί η συνεργασία μαζί του και επομένως θα έρθει ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αφεθεί ελεύθερος μιας και δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Χουμπ Στέφενς, χωρίς ουσιαστικά να του στερηθούν τα χρήματα που προβλέπονταν από το συμβόλαιό του, σε ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Αυτό όμως βοηθά την Ξάνθη να μπορέσει να τον προσεγγίσει και να τον εντάξει στην δύναμή της χωρίς τρελές οικονομικές απολαβές που θα ανατρέψουν το μπάτζετ. Από τον ΠΑΟΚ διαρρέουν ότι δεν έχουν λόγο στο σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Γκαρσία, αλλά όλες οι διαρροές αναφέρουν ότι αυτή είναι η Ξάνθη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει υπογράψει στην Ξάνθη (και όλοι ξέρουμε ότι μέχρι να πέσουν υπογραφές καλό είναι πάντα να κρατάμε επιφυλάξεις), αλλά είναι πολύ πιθανό να το πράξει την Παρασκευή.