Τα εισιτήρια για το Ελ Θράκικο! Οι τιμές και η ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημέρωσε  το φίλαθλο κοινό της ότι άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με την Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται έως και το Σάββατο από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:30 έως τις 15:00.

Την Κυριακή ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 12:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ 

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 6: 18 ευρώ

Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, που ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τον αγώνα Πανθρακικός – Skoda από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Αθλητικό Κέντρο στα Πηγάδια καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00. Το κόστος του εισιτηρίου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς είναι 18 €.

Επίσης, η ΠΑΕ Πανθρακικός υπενθυμίζει ότι στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του ΔΑΚ Κομοτηνής θα χορηγηθούν εισιτήρια και στους φιλοξενούμενους φιλάθλους της Ξάνθης και ήδη οι XanthiFans έχουν ανακοινώσει ότι οργανώνουν εκδρομή. Ανακοίνωσαν μάλιστα ότι έχουν στην κατοχή τους και τα εισιτήρια, που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αγοράζουν από τα γραφεία τους…