Β’ Εθνική: Νίκες και των τριών ομάδων της Αλεξανδρούπολης στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Ανδρών, στον όμιλο της Θράκης, οι ομάδες της Αλεξανδρούπολης Εθνικός, Ατρόμητος Άβαντα και Φάρος πέτυχαν από δύο νίκες σε βάρος των ομάδων της Κομοτηνής (Πετεινοί και Δημοκρίτειο).

 

Το σημαντικότερα αποτέλεσμα ήταν Πετεινοί Κομοτηνής – Ατρόμητος Άβαντα 0-4 (αποτέλεσμα που δίνει 99% στην ομάδα του Άβαντα την 3η θέση στον όμιλο, αφού στον πρώτο γύρο οι Πετεινοί είχαν κερδίσει τον Ατρόμητο με 4-3).

Για την πρώτη θέση στον όμιλο θα κοντραριστούν οι ομάδες του Εθνικού και του Φάρου. Στον πρώτο γύρο ο Φάρος κέρδισε τον Εθνικό με 4-3 (12-11 σετ) ύστερα από μία αμφίρροπη μάχη που αποτέλεσε διαφήμιση του αθλήματος.

Ο αγώνας Φάρος – Εθνικός έχει προγραμματιστεί στις 23 Φεβρουαρίου και θα κρίνει πιθανότατα και τον πρωταθλητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Θράκη στα προμπαράζ της Θεσσαλονίκης.

Πέρυσι ο πρωταθλητής Θράκης Εθνικός τερμάτισε πρώτος και στα προμπαράζ της Θεσσαλονίκης και εκπροσώπησε τη Βόρεια Ελλάδα στα τελικά μπαράζ της Αθήνας.

Στους αγώνες στη Κομοτηνής ο Εθνικός αγωνίστηκε με τους Ανδρέα Νικολακάκη, Θέμη Λιατό και Στέφανο Πιπιλικάκη. Ο Ατρόμητος Άβαντα αγωνίστηκε με τους Ιορδάνη Καϊτατζή , Τόλη Βλασακούδη και Θεόδωρο Καρασάνη. Ο Φάρος Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε με τους Άγγελο Τσίμα, Λεωνίδα  Ζαρειφίδη και Πέτρο Δαλάτση.