Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Μακεδονικός – ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμειναν Μακεδονικός και ΠΑΟ Κοσμίου μετά το μεταξύ τους 1-1. Ήταν ένας σημαντικός βαθμός για την ομάδα της Κομοτηνής εκτός έδρας απέναντι στην προτελευταία, η οποία ωστόσο διατηρεί το Κόσμιο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Ο Ζαγναφέρης στο 35’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Γεμενετζή στο 70’ να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους και να τους δίνει το βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες μέσα σε τέσσερις μήνες.

Μακεδονικός και Κόσμιο είχαν παίξει και πάλι στο ίδιο γήπεδο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται και τότε ισόπαλες μετά ακόμα και από την παράταση, με τον ΠΑΟ Κοσμίου να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Σαμπανίδης, Αράπης, Πασκάκης, Πουρσανίδης, Δούμας, Γεωργούλας (80΄ Τσιαμπάζης), Μαρίγκος, Λένος, Ζαγναφέρης, Λαγγίζος (66΄ Τσάτσας), Κρυστάλης (60΄ Γαρύφαλλος).
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος (85΄ Τζουμάρης), Βαλσαμής, Ζούλης, Παναγιωτόπουλος, Γεμενετζής, Μουστάκας, Μυστρίδης (50΄Κουφιώτης), Λαζίδης (55΄Πασχαλίδης), Ζαράκης, Αετόπουλος.