Ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Φασίδης στην ισοπαλία της Εθνικής Νέων με το Αζερμπαϊτζάν

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική κάτω των 18 με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζαν  στον πρώτο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά Valentin Granatkin, που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας, σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και ο Βασίλης Φασίδης της Skoda Ξάνθης.

 

Η Ελλάδα, αν και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2΄) με τον Κουλούρη. Ένα λεπτό πριν ο Σάλιακας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Εθνικής στο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, ύστερα από την αποβολή του Βασαΐτη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Φασίδης ξεκίνησε βασικός αλλα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Καναβέτα. Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι τη Δευτέρα (6/1, 12:15) με την Ιαπωνία.

ΕΛΛΑΔΑ (Παχατουρίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης (46΄ Κτιστόπουλος), Τζανουλίνος, Φασίδης (46΄ Καναβέτας), Μαργαρίτης (75΄ Πιαστόπουλος), Κουλούρης, Νιούμαν, Τσολακίδης (54΄ Βασαΐτης).