Παρουσία Παντελεήμονος το χριστουγεννιάτικο δείπνο της Skoda στους απόρους της Ξάνθης

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και ο μεγαλομέτοχος της Skoda Χρήστος Πανόπουλος, να διοργανώσουν ανήμερα των Χριστουγέννων στο Le Chalet χριστουγεννιάτικο δείπνο για τους άπορους πολίτες της Ξάνθης.

 

Παρόντες βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Πιαλόγλου και ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου, αλλά και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων. Ο τελευταίος εξήρε το έργο και τον προσφορά του μεγαλομετόχου στην πόλη της Ξάνθης όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ενισχύει οικονομικά και τα δυο ιδρύματα της πόλης, το Ψυχολογικό Κέντρο και το Γηροκομείο Ξάνθης.

«Τέτοιες πράξεις τον τιμούν και θα ήθελα σαν Μητρόπολη, αλλά και ως εκπρόσωπος των απόρων και συμπολιτών μας να τον ευχαριστήσω από καρδιάς και να ευχηθώ ο Θεός να τον έχει πάντα καλά», είπε ο μητροπολίτης Παντελεήμων, που έκανε αναφορά και για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας της Skoda ΞΑΝΘΗ κι ευχήθηκε πάντα νίκες και έξοδο στην Ευρώπη.

 

Ευχαρίστησε, επίσης, την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου και του διευθύνοντα σύμβουλου Νίκου Επιτρόπου για την προσφορά τους στην ομάδα. «Τα χαμόγελα σας και την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπο του Χρήστου Πανόπουλου θα τα μεταφέρω στον ίδιο προσωπικά», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το δείπνο συνοδεύτηκε από μουσικό πρόγραμμα αλλά και από πολύ χορό από τους παρισταμένους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “Μαχητής”, από την οποία αντλήθηκαν και στοιχεία για τα όσα έγιναν στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στους άπορους πολίτες της Ξάνθης.