Οι προπονητές Εθνικού και ΑΕΚ μιλούν για την μεταξύ τους κόντρα στα ημιτελικά του League Cup

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Για την μεταξύ τους κλήρωση στον ημιτελικό του League Cup που θα φιλοξενήσει η Αλεξανδρούπολη μίλησαν οι προπονητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της ΑΕΚ Σάκης Μουστακίδης και Γιάννης Κλαρούδας αντίστοιχα,

Ο προπονητής του Εθνικού είπε: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιες διοργανώσεις. Και στον περσινό ημιτελικό ήμασταν φαβορί και χάσαμε από την Κηφισιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε που γίνεται το φάιναλ φορ στην έδρα μας. Η διοργάνωση θα γίνει στην έδρα μας και αυτό έχει θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι τα οργανωτικά αλλά και για τον κόσμο που θα δει ωραίους αγώνες. Ελπίζω να μην έχει άγχος η ομάδα μου γιατί είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που γίνεται στην πόλη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ αλλά αυτό είναι στη θεωρία. Στην πράξη πρέπει να το αποδείξουμε. Η ΑΕΚ είναι σοβαρή και σκληρή ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε και τι αλλαγές θα κάνουν οι ομάδες».

 Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε: «Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και πολλά θα αλλάξουν. Θα δούμε πως θα είναι οι ομάδες μέχρι τότε. Εμείς περιμένουμε την προσαρμογή του Νοβοσέλατς και την επιστροφή του Ρουμελιωτάκη. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα και απουσίες. Το σίγουρο είναι πως θα το παλέψουμε το ματς. Θα έχουμε να δώσουμε δύο τελικούς. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι διοργάνωση γιορτή για το άθλημα».

Στον άλλο ημιτελικό, που μάλλον θα προηγηθεί χρονικά στις 31 Ιανουαρίου, θα κοντραριστούν ο Φοίνικας Σύρου και η Λαμία. Ο προπονητής της Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ένα φάιναλ φορ και όλες οι ομάδες ξεκινούν με τις ίδιες πιθανότητες. Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι. Η Λαμία θα κάνει αλλαγές σε προπονητή και ξένο. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε περισσότερα. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Ο στόχος μας είναι ο τίτλος». 

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Γιάτση, εκ μέρους της Λαμίας ο πασαδόρος της ομάδας Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Είναι δύσκολη η κλήρωση για τη Λαμία, όπως θα ήταν και με τις άλλες δύο ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ του φάιναλ-4. Για μας ο στόχος μας είναι άλλος. Για μας προέχει η ανασύνταξη της ομάδας και να γίνει η αλλαγή του Πέτι. Μετά να βρούμε σταδιακά το ρυθμό μας και να ανεβάσουμε την απόδοση μας στα αρχικά επίπεδα».