Τα συγχαρητήρια του Αλ. Δερμεντζόπουλου στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί ο Εθνικός να ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ευρισκόμενος στην πρώτη θέση, ωστόσο οι αφίξεις συγχαρητηρίων για την ευρωπαϊκή πρόκριση που πέτυχε από τον πολιτικό κόσμο του τόπου συνεχίζονται.

Έτσι, μετά τον υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο, τον περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, μαθαίνουμε ότι συγχαρητήρια δήλωση έκανε και ο βουλευτής Έβρου Αλέκος Δερμεντζόπουλος.

Βέβαια, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η δήλωση ΔΕΝ εστάλη στο ThrakiSportS (εμείς την αλιεύσαμε από τον τοπικό Τύπο της Αλεξανδρούπολης). Για την πληρότητα ωστόσο του ρεπορτάζ, το ThrakiSportS σπεύδει να μεταφέρει την δήλωση:

“Θέλω να συγχαρώ θερμά την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πρόκρισή της στους 16 της διοργάνωσης του Challenge Cup,  μία σημαντικότατη ευρωπαϊκή διάκριση.
 
Με τη σκληρή καισυστηματική δουλειά τους, οι παίκτες του ιστορικού συλλόγου, μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους. Στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και ευχές για νέες επιτυχίες.
 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΝΔ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ”