Διεθνές τουρνουά τζούντο ετοιμάζεται στη Θράκη για την άνοιξη του 2014!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο, το οποίο διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών με τη συμμετοχή αθλητών με μεγάλες διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ο Έβρος και γενικότερα η Θράκη αναμένεται να φιλοξενήσει άλλη μια σπουδαία διοργάνωση.

 

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Ιωάννης Καφενταράκης στην “Δέλτα Τηλεόραση” και την εκπομπή “Η Φωνή της κερκίδας”, την άνοιξη του 2014 αναμένεται να διοργανωθεί στη Θράκη διεθνές τουρνουά τζούντο στο πλαίσιο της ευρύτερης διάδοσης του αθλήματος στην περιοχή μας, υποστηρίζοντας πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διεργασίες για το συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος, όπως ανέφερε, είναι απολύτως εφικτός.

Άλλωστε, την επιθυμία να διοργανώσουν οι Φέρες ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα ή ένα μεγάλο τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο μέσα στο 2014, εξέφρασε στην ομιλία του ο αντιδήμαρχος της Αλεξανδρούπολης (αρμόδιος για την δημοτική ενότητα των Φερών) Κώστας Δουνάκης.

«Θα επιθυμούσαμε μέσα στο 2014, η ομοσπονδία να μας εμπιστευτεί για τη φιλοξενία μίας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία που αποκτήσαμε με την εφετινή διοργάνωση, ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμη πιο οργανωμένοι», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του κατά την διάρκεια των αγώνων ο κ. Δουνάκης.