Σχολικά τουρνουά από την Λέσχη Πετοσφαίρισης για την ανάπτυξη του βόλεϊ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση των τουρνουά βόλεϊ στα Δημοτικά Σχολεία και τα Γυμνάσια της Αλεξανδρούπολης,  την φετινή χρονιά συνεχίζει τις δράσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος προσφέροντας την βοήθειά της στην διοργάνωση του τουρνουά των Γυμνασίων της Αλεξανδρούπολης, Φερών και Σουφλίου καθώς και του τουρνουά βόλεϊ της αθλητικής γιορτής του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης.

 

Στην Αθλητική Γιορτή του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/12 από τις 9.30 ως και τις 13.30 με συμμετοχή των 1ου ΕΠΑΛ, 1ου ΓΕΛ και 4ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης, πέρα από αγώνες βόλεϊ 3χ3 θα υπάρχουν αγώνες μπάσκετ 3χ3, αγώνες ποδοσφαίρου 5χ5 και αγώνες άλματος σε μήκος.

Επίσης, με το σύνθημα το «συναγωνισμός όχι ανταγωνισμός» το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Έβρου με συνδιοργανωτές, εκτός από την Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον Δήμο Ορεστιάδας και τον Α.Ο. Ορεστιάδας, διοργανώνει τουρνουά Βόλεϊ Γυμνασίων Έβρου το διήμερο 17/12 (Αγόρια) και 18/12 (Κορίτσια) Δεκεμβρίου και ώρα 9.00-14.00, με σκοπό την διάδοση και την ανάπτυξη του Βόλεϊ στο νομό.

Τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως δύο τουρνουά: 
α) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης για τα Γυμνάσια του Νοτίου Έβρου και 
β) στο Παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας για τα Γυμνάσια του Βορείου Έβρου