Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα Νίκη Ξάνθης – Προσοτσάνη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την τρίτη τους εντός έδρας ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαν οι παίκτριες της Στέλλας Βασιλειάδου, από την ομάδα της Προσοτσάνης αυτή την φορά με το τελικό 32-42.

 

Τα πράγματα για την ομάδα της Νίκης ήταν εκ προοιμίου δύσκολα απέναντι στης πιο έμπειρες παίκτριες της Προσοτσάνης, ωστόσο τα κορίτσια της Ξξνθιώτικης ομάδας πάλεψαν. Και για περίπου 25 λεπτά πάλευαν στα ίσια με την ομάδα της Δράμας μένοντας κοντά στο σκορ, αν και στο τελευταίο πεντάλεπτο τα κορίτσια της Προσοτσάνης με ένα ξέσπασμα έκλεισαν το πρώτο μέρος μπροστά με 19-25.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ δυνατά και στα πρώτα πέντε λεπτά εκτόξευσαν την διαφορά στα 12 γκολ(19-31).  Οι παίκτριες της Στέλλας Βασιλειάδου από εκεί και πέρα προσπαθούσαν να κατεβάσουν την διαφορά αλλά οι φιλοξενούμενες έκαναν εξαιρετική διαχείριση του σκορ και έφτασαν στη νίκη με 32-42.

Την επόμενη αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου η ομάδα της Νίκης δοκιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στους Κύκλωπες, αλλα αυτή η αγωνιστική αργεί και έρχεται σε περίπου…  ένα μήνα, στις 12 Ιανουαρίου. Του… χρόνου δηλαδή!

Διαιτητές: Παρασκευούδης-Αποστολίδης

Τα δεκάλεπτα: 7-9, 13-16, 19-25 (ημίχρονο), 20-34, 26-35, 32-42 (τελικό αποτέλεσμα).
 
ΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ (Στέλλα Βασιλειάδου):  Κόντε 2, Γουναρίδου, Τσελεκίδου, Τριανταφυλλίδου Μ. 6, Μουρατίδου, Τριανταφυλλίδου Ελ. 1, Μπαρουξάκη 1, Γεωργιάδου 2, Πολυτίδου 6, Στράντζαλη, Μαυροπούλου 5, Νυκτοπούλου, Ναβροζίδου 9.   
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Παπαδοπούλου Αν. 1, Μαυρομάτη 2, Βουργασλή 1, Βασιλειάδου 1, Τσάντα, Τσαλίκη, Τόσκα Ελ. 3, Σεβδίλη, Ζιώγα 9, Παύλου 8, Σμυρλή 6, Στουγιαννίδου 9, Παλλικάρη 2.