Live από τα Χανιά: Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Κρήτη ο Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πλατανιάς – Ξάνθη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο ανταποκριτής μας στην Κρήτη Λάζαρος Φιλιππίδης μεταδίδει….

Καλησπέρα. Θα παρακολουθήσουμε μαζί την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη, που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής.

Ωρα 14:28  Εγιναν πριν από λίγο γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: Για τους γηπεδούχους ξεκινούν οι Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες, Γουνδουλάκης, Κατάι. Η ενδεκάδα της Ξάνθης έχει ως εξής: Τσέμα, Γούτας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο, Φλίσκας, Μάνταλος, Σολάρι, Σολτάνι.

Ωρα 14:35  Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο, αλλά η προσέλευση συνεχίζεται. Δεν αναμένεται πάντως να έρθει και πολύς κόσμος. Νωρίς ο αγώνας, τσουχτερό το κρύο, ανοιχτά τα μαγαζιά, μικρό και το Μάλεμε με μόλις 3.000 κατοίκους.

Ωρα 14:41 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου.Βοηθοί του είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης, Δαμιανός Ευθυμιάδης των Συνδέσμων Κορινθίας και Πιερίας, αντίστοιχα.

Ωρα 14:46  Ολοκληρώνουν σιγά – σογά το ζέσταμά τους οι δύο ομάδες και αποσύρονται στα αποδυτήρια

Ωρα 14:49  Στον πάγκο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι οι Περιστερίδης, Δημήτρης, Σιώπης, Ράφαελ, Μπεριάν, Γιακουμάκης, Πόποβις. Από τη μεριά του, ο Ραϊνερ Μάουρερ έχει στη διάθεσή του και τους Ζαρόπουλο, Ντε Γκούζμαν, Τσαμούρη, Ντιέ, Τριάδη, Νάκα, Ράνο.

Ωρα 14:56  Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων με τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο

1′ Έναρξη αγώνα στα Περιβόλια.

10′  Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο. Λίγο μεγαλύτερη υπεροχή και κατοχή από Πλατανιά, αλλά τίποτα αξιόλογο

20′  Στο ίδιο τέμπο συνεχίζεται το παιχνίδι

31′  Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Ξάνθη. Σέντρα του Κάλβο από τα δεξιά, ο Σολάρι έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιωργαλλίδη.

36′ Νέα ψιλοευκαιρία για την Skoda. Ο Σολτάνι έδωσε δεξιά στον Κάλβο, αυτός έκανε το σουτ, όμως ο Ζουμπουλάκης έβαλε την κόντρα.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα.

41′ Κίτρινη κάρτα στον Σολτάνι για μαρκάρισμα στον Φερνάντες.

45′ Ενα το λεπτό των καθυστερήσεων

45+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Περιβόλια. Εντελώς αδιάφορο και επιεικώς άθλιο το ματς. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη 0-0

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

47′ Γκολ για τον Πλατανιά. Σκόρερ ο Γουνδουλάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Πιο πριν ο Βασιλακάκης ανέτρεψε τον Μπέλιτς μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος έδειξε σωστά την άσπρη βούλα. Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη 1-0

50′ Εκτέλεση κόρνερ του Κάλβο, ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει εκτός.

51′ Πρώτη αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Τριάδης αντί του Κάλβο.

52′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Σιώπης αντί του Γουνδουλάκη που τραυματίστηκε.

53′ Ο Σολτάνι βρήκε ωραία τον Μάνταλο, αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ από κοντά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

64′ Ο Κάταϊ βρέθηκε απέναντι στον Τσέμα και τον πλάσαρε, όμως ο γκολκίπερ της Ξάνθης απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.

65′ Γκολ για τον Πλατανιά. Ο Τετέ σκόρερ. Ο Μπέλιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τετέ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Ξάνθης για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πλατανιάς – Ξάνθη 2-0

71′ Γκολ για τον Πλατανιά. Ο Τόρες σκόρερ. Ο Μπέλιτς γύρισε ωραία για τον Κάταϊ, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσέμα, με την άμυνα της Ξάνθης να μην αντιδρά και τον Τόρες να πετυχαίνει από κοντά το τρίτο τέρμα για τους Χανιώτες. Πλατανιάς – Ξάνθη 3-0.

79′ Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Μπεριάν αντί του Τόρες.

82′ Αλλαγή για τη Ξάνθη. ο Νάκας αντί του Σολτάνι.

84′ Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Δημήτρης αντί του Φερνάντες.

87′ Στα Περιβόλια ήταν και ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος παρακολούθησε τη Ξάνθη, που είναι προσεχής αντίπαλος του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος αποχώρησε πριν από λίγο από το γήπεδο βγάζοντας τα συμπεράσματά του.

90′  Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+2′ Ωραία μπαλιά του Αγκιλέρα για τον Μπέλιτς, που έφυγε από κανονική θέση, αλλά πλάσαρε άουτ.

90+3′  Τέλος του αγώνα. Βαριά ήττα μέσα σε 20 λεπτά για την Ξάνθη. Τελικό αποτέλεσμα: Πλατανιάς – Skoda 3-0