Αλλαγές στον πάγκο του Πανθρακικού! Φήμες για πρόσληψη του Ισπυρλίδη…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Από το βράδυ της Κυριακής, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα σε όλους τους τομείς στον Πανθρακικό, οι άνθρωποι του οποίου φέρονται να δουλεύουν σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

 

Πέρα όμως από τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ, με παίκτες να φεύγουν και άλλους ενδεχομένως να έρχονται, εντύπωση προκάλεσε η απουσία στον αγώνα με τους ηπειρώτες του γυμναστή της ομάδας Νίκου Μαντζουράνη, δυο ημέρες μετά την ονομαστική του γιορτή.

Αν και αρχικά δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός, άλλες πληροφορίες της επόμενης μέρας αναφέρουν ότι διεκόπη η συνεργασία του γυμναστή (που είναι διδάσκων και στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) με την ομάδα του Πανθρακικού, πιθανότατα λόγω των πολλών τραυματισμών που παρατηρήθηκαν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι ήδη όχι απλά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αλλά έχουν γίνει κινήσεις ώστε να επιστρέψει στον Πανθρακικό ως άμεσος βοηθός του Άκη Μάντζιος ένας παλιός γνώριμος: ο Γιάννης Ισπυρλίδης, επίσης καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Ισπυρλίδης κατάγεται από τον Ίασμο, για πολλά χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην Ξάνθη, είχε βρεθεί στην Πανθρακικό κατά την πρώτη άνοδό του στην Super League ενώ ακόμα έχει κάνει περάσματα εκτός των άλλων από Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης.