Εξελίξεις στο θέμα της φιλοξενίας του τελικού κυπέλλου στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας
–  Εντός του προσεχούς δεκαημέρου αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της φιλοξενίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ ανδρών από τους Κύκλωπες και την Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα των Κυκλώπων, που έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της για την φιλοξενία του τελικού, ετοιμάζει το φάκελλο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πρέπει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου να υποβάλει την σχετική αίτησή της στην ΟΧΕ.

Μεγάλο πλεονέκτημα για τον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης αποτελεί το γεγονός ότι καμία άλλη πόλη δεν έχει εκφράσει μέχρι σήμερα επίσημα το ενδιαφέρον της για τη φιλοξενία του τελικού και το γεγονός ότι οι Κύκλωπες έχουν προχωρήσει έγκαιρα το θέμα και σε όλες τις σχετικές ενέργειες, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει υπέρ τους.

Αγκάθι για την φιλοξενία του τελικού στην πρωτεύουσα του Έβρου αποτελεί το υψηλό κόστος διαμονής και μετακίνησης των αποστολών των δύο ομάδων, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5.000 ευρώ, όπως επίσης και ότι η ΟΧΕ θέλει οι δύο ομάδες να φιλοξενηθούν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, κάτι που οπωσδήποτε αυξάνει ακόμη περισσότερο το παραπάνω ποσό.

Ωστόσο, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ο κ. Λαμπάκης έδειξε διάθεση να προχωρήσει το θέμα, με την εξασφάλιση ενός ξενοδοχείου και για τις δύο φιναλίστ της διοργάνωσης και να σταθεί αρωγός στην πρόταση των Κυκλώπων για τη φιλοξενία του τελικού. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, στον τελικό που φιλοξενήθηκε στην Κέρκυρα, κοντραρίστηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ!

 

Μένει λοιπόν να περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να φανεί αν η Αλεξανδρούπολη θα μπορέσει να φιλοξενήσει αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.