ΕΣΠΕΘΡ: Διπλή ήττα του ΠΑΣ Θράκες στην Χρυσούπολη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με ήττες 3-0 σετ επέστρεψαν από την Χρυσούπολη τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων  του συλλόγου ΠΑΣ Θράκες για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών της ΕΣΠΕΘΡ.

 

Οι Παγκορασίδες της Ξανθιώτικης ομάδας έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Χρυσούπολης που είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά,  όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ (25-17, 25-5, 25-15). Για την Ξανθιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Τζιπιζίδου,Κερεμετζή, Βαιντερλή, Σιούτα, Δεκαλτσίδου, Βερβερίδου, Εδεμίρη, Βαφειάδου, Βούλκου.

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν και οι Κορασίδες για την ομάδα των ΠΑΣ Θράκες από την αντίστοιχη της Χρυσούπολης, σε εξ ορισμού δύσκολο ματς για τα κορίτσια του Φίλιππου Γρούδου, μια και αγωνίστηκαν και με αρκετές Παγκορασίδες στην σύνθεσή τους, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα με 3-0 (25-5, 25-13, 25-10 ). Για της Κορασίδες των ΠΑΣ Θράκες αγωνίστηκαν οι: Τζιπιζίδου, Βαφειάδου, Κουλουμπή, Σιούτα,  Εδεμίρη,  Βούλκου,  Βασιλίδου,  Βερβερίδου.