Στα άκρα! Άμεση και σκληρή (αντ)απάντηση των (…Αθηναίων!) Διαιτητών Μπάσκετ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Αμεση και εξαιρετικά σφοδρή ήταν η (αντ)απάντηση του προφίλ των “Διαιτητών Μπάσκετ” στην επιστολή της διοίκησης της ΕΚΑΣΑΜΑΘ προς τον Σύνδεσμο Καλαθοσφαίρισης Διαιτητών Θράκης, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της και πήρε μεγάλη έκταση από προηγούμενο δημοσίευμα του ThrakiSportS.

Αντιγράφουμε την απάντηση, που οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ήρθε μέσα από τον λογαριασμό στο facebook των “Διαιτητών Μπάσκετ” και όχι του “Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης”, αλλά κοινοποιήθηκε και στον συγκεκριμένο λογαριασμό και συνοδεύεται από την συγκεκριμένη φωτογραφία της εφημερίδας “Γνώμη” και ενός φλιτζανιού καφέ:  

«ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ………………..ΠΕΡΙ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ…………….………

Αρχίζουμε έτσι σαν απάντηση στο ……Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ…….κτλ που γραφει στην ανακοίνωση της η ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Εμεις από την μεριά μας θα κάνουμε ορισμένα ερωτήματα!
1 Τι σχέση έχει σε μια αντιπαράθεση Συνδέσμων με την Ενωση αν ο Πρόεδρος ενός Συνδέσμου ειναι καλός στους Υποογιστές?
ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ και απορούμε γιατί αναφέρεται 
2 Είναι σε όλους γνωστό ότι οι Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα χρόνια τώρα καθυστερούν τις αποζημιώσεις με αποτέλεαμα οι Διαιτητές και οι Κριτές να ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ για να είναι μερικοί στην Θέση του Προέδρου και να ασκούν εξουσία στο Χώρο!
3. Τι πάει να πει η ΕΟΚ το 2011 ήταν να κάνει μηχανογράφηση και την ανέβαλε. για δικούς της λόγους,και δεν μπορούν να κάνουν πληρωμές στη ώρα τους 
ΠΑΡΑΜΥΘΙ κι αυτό,
μου θυμίζει τα καύσιμα που όλα τα βενζινάδικα έβαλαν σύστημα εισροών εκροών με ΝΟΜΟ και το Υπουργείο ακόμα δεν εγκατέστησε το Πρόγραμμα στο χώρο του όπως το ίδιο Αποφάσισε!!
4 Τι είναι αυτό το 50% χωρίς αποδείξεις και το υπόλοιπο με αποδείξεις σε περίοδο ΧΑΡΙΤΟΣ είμαστε ή ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ.ή όλα ή τίποτα!
5 Τελευταίο αφήσαμε τα περί ΕΥΘΙΞΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !
Κανονικά έπρεπε να μη μιλάτε για τέτοια πράγματα
και ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ να κοιτάξετε ΣΕ ένα καθρέπτη!
Το ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ όπως λέτε
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ…….αν σας αφήνουν………και δεν θέλετε να χάσετε την ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΑΣ…………………..έτσι θα δείξετε ότι και ΕΥΘΙΞΙΑ έχετε και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…………ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ……
και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ………………….. 
ΥΓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΠΟΧΗΣ……….φαίνεται ότι στην συγκέντρωση της Ξάνθης ΄ή ΚΟΡΙΟ είχατε,,,,ή ΣΠΙΟΥΝΟ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ ΠΡΟΕΔΡΕ……………….…………………..».

 

Πρέπει να τονίζουμε, ότι λίγο μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση από το ThrakiSportS, με σχόλιό του στο facebook ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ δια του προέδρου του Δημήτριου Μιχέλη διευκρινίζει: “ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ “ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ” ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ fb. Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ…!!!  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ”.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ