H ικανοποίηση του Στοάκη για το διπλό της ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Από τα δημοσιογραφικά θεωρεία στα παρκέ και τους πάγκους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Ο γνωστός αθλητικογράφος Βασίλης Στοάκης έκανε το Σάββατο το επίσημο ντεμπούτο του ως βοηθός του Σωφρόνη Παπουή στον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής κόντρα στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

Σε ένα παιχνίδι, όπου έσπασαν καρδιές η ομάδα της Κομοτηνής, κατάφερε μισό δευτερόλεπτο πριν τη λήξη με λέι απ του Σιμάκη να πάρει τη νίκη με 63-65 και να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Στοάκης, που περίμενε με ιδιαίτερη ανυπομονησία όλο αυτό το διάστημα το πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως βοηθός προπονητή, έζησε έντονα το θρακιώτικο ντέρμπι και πανηγύρισε, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τη δραματική νίκη, και έγιναν όλοι μαζί ένα κουβάρι μετά το τέλος του αγώνα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν παρέλειψε να συγχαρεί με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τους παίκτες της ομάδας για την επικράτησή τους τονίζοντας όμως ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει η ΑΕ Κομοτηνής στο επιθυμητό επίπεδο γράφοντας: “Όταν είναι η πρώτη σου νίκη σαν βοηθός προπονητή έχει άλλη αξία, και ειδικότερα όταν έρχεται 5 δεκατα του δευτερολέπτου πριν το τέλος! Συγχαρητήρια σε όλους και έχουμε πολύ δουλειά, πάρα πολύ δουλειά…”.