Iδιαίτερο το ματς με Πανιώνιο για τον Πετροδημόπουλο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Η Νέα Κηφισιά του Ξανθιώτη σέντερ Χρήστου Πετροδημόπουλου θα τεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (02/11, 16.00) αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την τέταρτη αγωνιστική της Βasket League.

Tο συγκεκριμένο ματς έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον 33χρονο Θρακιώτη, αφού είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.

Ο Πετροδημόπουλος σχολίασε για το ματς: Παίζουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος, με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Για εμένα έχει ξεχωριστή σημασία το ματς, καθώς με τη φανέλα του Πανιώνιου αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α1.

Καλούμενος να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση του ίδιου και των συμπαικτών του στην Κηφισιά πρόσθεσε: Αγωνιστικά νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τους προπονητές μας όλη την εβδομάδα και για να έχουμε τύχη στη Νέα Σμύρνη θα πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού που μας κόστισαν με τον Άρη, όπως τα πολλά χαμένα ριμπάουντ. Ο Πανιώνιος έχει εξαιρετικά καλή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και κάτω από το καλάθι.