Tη Δευτέρα η τελετή ονοματοδοσίας του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το απόγευμα της Δευτέρας (4/11, 16:30) και μισή ώρα πριν το ντέρμπι κορυφής της Volley League ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης, σε «Κλειστό Γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Η απόφαση να δοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης το όνομα του αείμνηστου Προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήταν από τους βασικότερους συντελεστές του σχεδιασμού και της υλοποίησής του, ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και την ευθύνη της εκδήλωσης ανέλαβε το Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Εθνικό.

Οπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, “ο Μιχάλης Παρασκευόπουλος διετέλεσε επί τρεις περίπου δεκαετίες πρόεδρος του Εθνικού και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Αφιέρωσε τη ζωή του στον Εθνικό, τον αθλητισμό, το βόλεϊ και την Αλεξανδρούπολη. Ήταν ο πρωτεργάτης του οικοδομήματος του βόλεϊ στην περιοχή, το οποίο την διαφημίζει εδώ και 40 χρόνια.

Αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους συντελεστές του σχεδιασμού και της υλοποίησης του συγκεκριμένου Κλειστού Γυμναστηρίου, που ήταν και το μεγάλο όνειρο δεκαετιών για την κοινωνία της πόλης, το οποίο θεμελιώθηκε επί των ημερών του. Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία ο Μιχάλης Παρασκευόπουλος εκφωνεί λόγο την ημέρα της θεμελίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης, το 1975″.