H συγκίνηση της μητέρας του Κασαμπαλή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ήταν η σεζόν 1981-82 όταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, συμμετείχε στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης και τέθηκε αντιμετώπος με την πορτογαλική Εσπίνιο. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για ένα πόντο στη συνολική διαφορά των ομάδων στα δύο παιχνίδια!

32 χρόνια μετά, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να αγωνιστεί εκ νέου στην Ευρώπη αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη Σκρα Μπελχάτοφ και αποκλείστηκε με δύο ήττες (3-0 και 3-1).

Συνδετικός κρίκος σ’ αυτά τα ιστορικά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Εθνικού είναι η οικογένεια Κασαμπαλή. Το 1981 ήταν ο Θανάσης Κασαμπαλής και 32 χρόνια μετά ο γιος του, Σταύρος Κασαμπαλής.

Η Πέννυ Κασαμπαλή, σύζυγος του Θανάση και μητέρα του Σταύρου είχε την τύχη να παρακολουθήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης τόσο το σύζυγό όσο και το γιο της 32 χρόνια μετά και με status της στην προσωπική της σελίδα στο facebook δε μπόρεσε να κρύψει την περηφάνια και τη συγκίνησή της γράφοντας:

Πριν 30 περίπου χρόνια χειροκροτούσα τον Θανάση στον αγώνα με την Sp Espinho Πορτογαλίας, χθες χειροκροτούσα τον γιο μου στον αγώνα με την Skra Bełchatów. Ήταν απλά συγκινητικό.

Όπως ήταν φυσικό το συγκεκριμένο status της απέσπασε πολλά likes και θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, που έσπευσαν να τη συγχαρούν για το γιο της και να της ευχηθούν να έχει μια πορεία ανάλογη με τον πατέρα του.