Live: ΠΑΟ Κοσμίου – Ακροπόταμος και οι αγώνες της Α1 ΕΠΣ Θράκης

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Άρης Ακροποτάμου για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Παράλληλα, ενημερωθείτε για την εξέλιξη στους αγώνες της όγδοης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. 

Ο “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” μεταδίδει ραδιοφωνικά όλους τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης με απεσταλμένους σε όλα τα γήπεδα, αλλά και το παιχνίδι του Κοσμίου. Ώρα έναρξης 3.00 το μεσημέρι. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:20  Καλησπέρα. Λόγω του αγώνα Πανθρακικού – ΠΑΟΚ την Κυριακή, έχει μεταφερθεί για το Σάββατο η αναμέτρηση ΠΑΟ Κοσμίου – Ακροποτάμου. Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας ιδίως για την ομάδα της Κομοτηνής, που θέλει οπωσδήποτε νίκη για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας. Ο αγώνας αρχίζει στις τρεις το μεσημέρι στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 14:25  Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι την Κυριακή. Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, σε αγώνα που επίσης θα μεταδώσει το ThrakiSportS. Τα άλλα ματς: Πετρούσα – Κιλκισιακός, Αμπελόκηποι – Αγροτικός Αστέρας, Νέστος Χρυσούπολης – Μακεδονικός, Νέα Μουδανιά – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Ορφέας Ελευθερούπολης – Κοκκινόχωμα, Αγιονέρι – Λάκκωμα.

Ωρα 14:30  Παράλληλα θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη στους αγώνες της ΕΠΣ Θράκης και συγκεκριμένα της Α2 Κατηγορίας, που από αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν μία ώρα νωρίτερα, στις τρεις το μεσημέρι. Το πρόγραμμα: Νέα Καλλίστη – Ροδίτης, Πόντος – Ελπίδα Σαπών, Αίγειρος – Μίσχος, Σώστης – Προσκυνητές, Ξυλαγανή – Νέο Σιδηροχώρι, Ίασμος – Άγιοι Θεόδωροι

Ωρα 14:35   Υπενθυμίζεται ότι λόγω 28ης Οκτωβρίου δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα στην ΕΠΣ Έβρου, ούτε στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Και λόγω Skoda, η Α’ Κατηγορία θα διεξαχθεί Κυριακή και όχι Σάββατο όπως κανονικά λέει το πρόγραμμα.

Ωρα 14:50  Εγιναν γνωστές οι συνθέσεις στο Κόσμιο (ευχαριστούμε τον συνάδελφο Γιώργο Μαυρίδη που βρίσκεται στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ για την ενημέρωση):

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης):  Πουλακίδας, Βαλσάμης, καπετάνος, Ζούλης, Παναγιλωτου, γεμενετζής, Μουστάκας, Αθανασίου, Σταύρου, Λυκούδης, Βασιλακάκης
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Φίλων, Δρούζας, Τσεπά, Σεφερλιδης, Τσολακίδης, Σακόπουλος, Καραγιαννίδης, Δούγκατζηςς, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης
 

Ωρα 15:00   Έναρξη όλων των αγώνων.

Ωρα 15:12   Γκολ για την Ελπίδα Σαπών, προηγείται 0-1 στον Πόντο.

Ωρα 15:20  Στον αγώνα της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε ΠΑΟ Κοσμίου και Άρη Ακροποτάμου βρισκόμαστε στο 20ο λεπτό και το 0-0 παραμένει χωίς ιδιαίτερες φάσεις.

Ωρα 15:25  Δοκάρι για το Κόσμιο στο 22ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ από Μουστάκα, κεφαλιά Παναγιώτου στο οριζόντιο δοκάρι. Χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία. 

Ωρα 15:30  Για την ΕΠΣ Θράκης έχουμε γκολ στην Ξυλαγανή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0 του Νέου Σιδηροχωρίου.

Ωρα 15:35  Περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου,τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην ΕΠΣ Θράκης: Νέα Καλλίστη-Ροδίτης 0-0, Πόντος-Ελπίδα Σαπών 0-2, Αίγειρος-Μίσχος 0-0, Σώστης-Προσκυνητές 0-0, Ξυλαγανή – Νέο Σιδηροχώρι 2-0, Ίασμος – Άγιοι Θεόδωροι 0-0

Ωρα 15:55  Ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια. Για τη Γ’ Εθνική έχουμε: ΠΑΟ Κοσμίου-Άρης Ακροποτάμου 0-0. Για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης τα αποτελέσματα του ημιχρόνου είναι τα εξής: Αίγειρος-Μίσχος 1-0, Σώστης-Προσκυνητές 0-1, Ξυλαγανή-Νέο Σιδηροχώρι 2-0, Ίασμος-Άγιοι Θεόδωροι 0-0, Πόντος-Ελπίδα Σαπών 0-2, Νέα Καλλίστη-Ροδίτης 0-0.

Ώρα 16:20  Βρισκόμαστε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου: Ξυλαγανή-Νέο Σιδηροχώρι 2-0, Σώστης-Προσκυνητές 0-1, Αίγειρος-Μίσχος 1-1, Ίασμος-Άγιοι Θεόδωροι 2-0, Πόντος-Ελπίδα Σαπών 1-2, Νέα Καλλίστη-Ροδίτης 2-0.

Ωρα 16:35  Γκολ για τον Αρη Ακροποτάμου. Σέντρα Σακόπουλου, κεφαλιά Παπαδόπουλου και στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ανοίγει το σκορ. Κόσμιο – Αρης Ακροποτάμου 0-2 για την Γ’ Εθνική.

Ώρα 16:40  Δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος των αγώνων στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:  Ίασμος-Άγιοι Θεόδωροι 2-0, Σώστης-Προσκυνητές 0-1, Αίγειρος-Μίσχος 1-1, Πόντος-Ελπίδα Σαπών 1-3, Νέα Καλλίστη-Ροδίτης 2-0, Ξυλαγανή-Νέο Σιδηροχώρι 2-0

Ώρα 16:45  Γκολ για την Ξυλαγανή, 3-0 το Νέο Σιδηροχώρι.

Ώρα 16:50  Τέλος του αγώνα στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης. Νέα ήττα για το Κόσμιο. ΠΑΟ Κοσμίου – Αρης Ακροποτάμου 0-1. Επίσης, στο τοπικό 0-2 κάνουν το σκορ οι Προσκυνητές στον Σώστη λίγο πριν το τέλος.

Ώρα 17:00  Τέλος των αγώνων στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:  Ίασμος-Άγιοι Θεόδωροι 2-1, Σώστης-Προσκυνητές 0-2, Αίγειρος-Μίσχος 1-1, Πόντος-Ελπίδα Σαπών 1-3, Νέα Καλλίστη-Ροδίτης 5-2, Ξυλαγανή-Νέο Σιδηροχώρι 3-0. Υπενθυμίζουμε ότι για την Γ’ Εθνική ΠΑΟ Κοσμίου – Ακροπόταμος 0-1.

Ευχαριστούμε πολύ που παρακολουθήσατε live του αγώνες της ΕΠΣ Θράκης και της Γ’ Εθνικής από το ThrakiSportS. Ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ και βαθμολογίες. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας…